Quantcast

Tragedija Airijoje: per sunkvežimių avariją žuvo lietuvis

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę per avariją Airijoje, Monaghano grafystėje, tragiškai žuvo sunkvežimį vairavęs lietuvis Evaldas Starkauskas, skelbia extra.ie.

Nelaimė įvyko lapkričio 6 d. apie 16 val., kai kelyje R188, tarp Cootehill ir Rockcorry, susidūrė du sunkvežimiai.

E. Starkauskas žuvo avarijos vietoje. Atvykę medikai konstatavo lietuvio mirtį. Kitas vairuotojas per eismo įvykį nenukentėjo.

Airijos pareigūnai prašo atsiliepti žmones, važiavusius įvardyta kryptimi ir turinčius vaizdo registratoriais užfiksuotą šią tragišką avariją, bei pateikti informaciją policijai.

E. Starkauskas jau kurį laiką gyveno Airijoje ir dirbo sunkvežimio vairuotoju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirmas zuves zmogus

pirmas zuves zmogus portretas
airijoje,manau viso pasaulio spauda tuo turi susidometi.

tam ruskių okupacijai

tam ruskių okupacijai portretas
kokia rusų okupacija, šūdagalvi? Rusų okupacija prasidėjo 1795, baigėsi su WW I. Tada rusai okupavo, rusai valdė. 1940 pagal šūdagalvį rusai nuvertė staliną, surinko rusų armiją ir okupavo šūdo krūvą, nesugebėjusia vieno šūvio iššaut. Ir valdė tą šūdo krūvą lietuviai, sniečkūs, griškevičiai ir net brazovskis.

Kiek laiko

Kiek laiko portretas
dirbo Airijoje ? Kai mane draugas vežiojo po tas jų "autostradas", o kai jau išsukdavo į kokį tai "L" lygio kelią, tai net prie keleivio pusės sėdėdamas pagalvodavau, kad pampersai yra geras išradimas. Kartais prasilenkimas veidrodėlių lygio, ypač posūkiuose.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių