Quantcast

Įspūdingas R. Sulaimono metimas Klaipėdoje pražudė „Neptūną“

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūnas“ (14-15) jau praktiškai turėjo pergalę savo rankose, tačiau galiausiai trečiąsyk paeiliui krito Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).

Rasheedo Sulaimono tritaškis svečiuose 86:85 (15:15, 14:31, 24:21, 33:18) pražudė „Neptūną“ ir atnešė pergalę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (21-8).

Klaipėdiečiai reguliariajame sezone dar susikaus su „Šiauliais“, o „Wolves Twinsbet“ – su Kauno „Žalgiriu“. Vilniečiai jau užsitikrino trečią poziciją, o klaipėdiečiai balansuoja tarp 5–6-osios. Arčiausiai jų žengia Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-13).

Jei „Neptūnas“ liktų šeštas, ketvirtfinalyje jo lauktų būtent „Wolves Twinsbet“.

Nors Vaidas Kariniauskas ir Garrisonas Brooksas išvedė į priekį „Wolves Twinsbet“, persvara vilniečiai džiaugėsi neilgai – rezultatą lygino Deividas Gailius – 9:9. Mindaugas Girdžiūnas baudos metimu rezultatą persvėrė, tačiau galiausiai po pirmo ketvirčio tvyrojo lygybė – 15:15.

Klaipėdiečiai po Martyno Pacevičiaus ir Igno Sargiūno metimų po truputį ėmė iniciatyvą į savo rankas – 26:21. Joshas Newkirkas spurtą tęsė, o po Ą.Tubelio dėjimo skirtumas buvo jau dviženklis – 31:21. „Sausa“ atkarpa brangiai kainavo „Wolves“, nes tik Artūro Žagaro bauda papildė taškų kraitį, o po galingo antrojo kėlinio „Neptūnas“ pirmavo 46:29.

„Neptūno“ persvara artėjo prie triuškinamos (50:32), nors Rasheedas Sulaimonas, Jeffas Tayloras bei Kristupas Žemaitis švelnino rezultatą – 40:52. Pranašumą savo rankose „Neptūnas“ saugojo ir po trijų kėlinių pirmavo 67:53.

Martynas Pacevičius ketvirtojo kėlinio pradžioje pataikė pirmą savo šio sezono ir antrąjį karjeros tritaškį.

R. Sulaimonas ir J. Tayloras įnešė pozityvo vilniečiams, kurie likus pusei ketvirčio atsiliko tik 71:77. Metimais apsikeitė Ž. Janavičius bei Regimantas Miniotas (73:79), o R. Sulaimonas, likus 2 minutėms, smeigė labai svarbų tritaškį – 80:83. Po pertraukėlės „Neptūnas“ nepasinaudojo dviem progomis, bet ir G. Brooksui fiksuota pražanga puolime, o netrukus J. Taylorui – ir techninė nuobauda.

Taip skirtumas paaugo (85:80), o žaisti liko 70 sekundžių. R. Sulaimonas pataikė iš toli (83:85), o „Neptūno“ ataka buvo pavėluota. Liko 4 sek., o jų užteko R.Sulaimonui, kurio tritaškis išplėšė pergalę „Wolves Twinsbet“.

R. Sulaimono sąskaitoje viso – 24 taškai, 5 atkovoti kamuoliai ir 30 naudingumo balų.

„Neptūnas“: Martynas Pacevičius 16 (23 n.b.), Ąžuolas Tubelis 14, Žygimantas Janavičius (8 rez. perd.) ir Thomasas Rutherfordas – po 10, Ignas Sargiūnas 9. 

„Wolves Twinsbet“: Rasheedas Sulaimonas 24 (4/7 trit., 30 .b.), Jeffas Tayloras 16 (5 atk. kam.), Vaidas Kariniauskas 12, Kristupas Žemaitis 7, Eigirdas Žukauskas 6.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilniaus Vilkai,

Vilniaus Vilkai,  portretas
Meskite vidutiniskai 90+ tasku ir busite pirmi.

V

V portretas
Cha cha cha.....beliko tik juoktis, eilini karta Martyno pasididžavima Vaivora klampiose ir vis dar nenumeliuorotuose vaiteliu pelkese nuskyne vilkai, kurie tokio maisto nevartoja, taciau pasidžiauge pribarstytu iš kai kuriu neptunieciu smeliu, kad net paskutine sekunde nepaslydo.Dabar vaivorus skina kas netingi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių