Quantcast

Per „Žalgirio“ ir „Neptūno“ mačą arena sulauks dumilijonojo lankytojo

Sekmadienį „Žalgirio“ arenoje vyksiančios Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ rungtynės įeis į istoriją. Jau aišku, kad būtent šioje dvikovoje pro „Žalgirio“ arenos duris įžengs dumilijonasis jos renginių lankytojas.

Praėjusio sezono Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalininkų akistata traukia krepšinio gerbėjų dėmesį. Šiemet tiek „Žalgiris“, tiek „Neptūnas“ įgyja formą ir Eurolygos kovose, todėl sekmadienį aistruolių laukia neeilinis tikrųjų LKL lyderių susitikimas.

„Šiandien praūžus Kylie Minogue koncertui, iki dumilijonojo lankytojo ribos priartėsime per žingsnį. Turint omenyje, kad rungtynėse apsilankys gausybė „Žalgirio“ sezono abonementų turėtojų ir bilietus įsigyjančių sirgalių, galima lengvai prognozuoti, kad šią įspūdingą ribą pasieksime būtent sekmadienį“, - teigė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Milijonojo lankytojo „Žalgirio“ arena taip pat buvo sulaukusi per krepšinio rungtynes. Tąkart žalgiriečiai namų aikštelėje palaužė Maskvos CSKA komandą.

„Džiaugiamės, kad „Žalgirio“ arena per trejus savo veiklos metus tapo visuotiniu traukos objektu. Krepšinio rungtynės, koncertai, parodos, ledo šou ir kiti renginiai kiekvieną savaitę į areną sutraukia tūkstančius lankytojų, kuriems siūlome aukščiausios kokybės paslaugas“, - sakė A.Ivanauskienė.

Dumilijonasis lankytojas paaiškės susisteminus arenos įeigos turniketų duomenis ir bus paskelbtas per pertraukėlę tarp pirmojo ir antrojo kėlinių. Jam bus įteiktos Kauno „Žalgirio“ ir „Žalgirio“ arenos dovanos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių