Quantcast

A. Butkevičius: eurus atgabenęs lėktuvas negalėjo laukti

  • Teksto dydis:

Pirmasis krovinys su euro banknotais buvo vežamas piko metu, nes juos atgabenęs lėktuvas negalėjo laukti, teigia premjeras. Algirdas Butkevičius atsiprašė vilniečių, kad trečiadienį vakare mieste buvo paralyžuotas eismas.

„Jeigu kalbėt apie valandas, kuriomis valandomis (atvežami eurai - BNS), tai žino tik gal trys žmonės. Ir mes tikrai galvojom apie tai, kad gal galima vėlesniu laiku vežti į saugyklą nuo oro uosto, bet tikrai, jeigu reikia, tai galim ir atsiprašyt vilniečių, kad jiems sutrukdė nuvykt laiku kai kur. Bet, kiek mane informavo, nepavyko susitarti, kad lėktuvas palauktų dvi ar tris valandas, nes reikia suprasti, kad jų irgi įtemptas darbas“, - ketvirtadienį interviu Žinių radijui sakė A.Butkevičius.

Į Lietuvą iš Vokietijos trečiadienį atgabenti eurų banknotai. Tačiau Lietuvos banko atstovai šio fakto nekomentavo.

Policija trečiadienį pavakare uždarė eismą Geležinio vilko gatve, du vilkikai buvo saugomi „Aro“ šarvuočio, kelių policijos automobilių ir sraigtasparnio. Kolona važiavo į Žirmūnus, kur yra Lietuvos banko saugykla.

Euro įvedimui reikalingus 132 mln. vienetų eurų banknotų Lietuvos bankas pasiskolino iš Vokietijos „Bundesbank“. Centrinis bankas skelbė, kad į Lietuvą jie bus pristatyti spalio-lapkričio mėnesiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
na ir kiek pervežimas kainavo ?

skurdo

skurdo portretas
simboli atitarabanino
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių