Quantcast

Tokio chaoso pasienyje dar nematė: tenka kviesti ir policiją

Grįžti į straipsnį

....../

....../ portretas
Kas atliks apklausą , kad atidirbus ir sulaukus brandžių metų kas nors sapnavo, kad galim tapti visuomeninėmis lytimis... na bendram naudojimui ... DOKUMENTE NEBUS RAŠOMA TAUTYBĖ... Virš galvos iš dangaus kris kažkokio metalo drožlės dulkių pavidalo ir kaip durniams sakys , kad vėjas iš AFRIKOS atpūtė.. Kad nuo Grybauskaitės vadovavimo laikų stebėsim LIETUVOS turto vogimą ir vis skalambinamą apie rusų šnipus ir jų blogį, kol priaugino iki" rusai puola". O kur dar istorijos perrašymai, vaizdinių priemonių griovimai, anketų priklijavimai žmonėms ; kur viso švietimo , ugdymo įstaigų ir mokimo sistemų sunaikinimas--- knygų nėra.. . Medicina pšššš .Nemanau , kad pasienyje didesnis chaosas . Kasčiūnas su nepasižymininčiais protu veikėjais organizuoja visai LIETUVAI žaidimą " VISI ŽAISKIME KARĄ--- VISI KAS KRUTA KARIAUSIM, NET SU KOMENDANTO VALANDOM " . KĄ darysi , vadovauja " PROTO BOKŠTAI"

tai

tai portretas
> EUROSTAT: virš 30 procentų LT gyventojų gyvena žemiau skurdo ribos, apie 28 procentai LT gyventojų iki šiol tuštinasi lauko išvietes ir taip teršia Europos gamtą. Neteko girdėti, kad išpuoselėtoje Baltarusijoje taip dergtų motulę žemę.

Tai

Tai portretas
Von į sralniką kacapo išmata.

tai

tai portretas
>Baltarusiai tikrai nepamiršo, kaip jankių pakirkšnutės iš jų tyčiojosi, kenkė ir bandė suorganizuoti valstybinį perversmą.

pritariu

pritariu portretas
GREITAI PAMIRŠOTE, kaip sąmoningai kenkėt kaimynams, kaip aplink Astrava dviratuku mynėte, mitingus prie sienos organizavote, balionus leidote, perversmui dolerius vežėte....?

Greitai pamiršot,

Greitai pamiršot, portretas
Ruskių gerbėjai,kaip Lukošenkos,,žiurkės,,afrikiečius į Lietuvą stūmė? Patiko labai

idomu

idomu portretas
Įdomu, kiek konservatnykų režimas pavogė, kad jiems taip teikia chaoso ir karo?

išvada

išvada portretas
Lietuvoje šizofrenija plinta greičiau nei covid :) USA prekiauja su gudais ir rusais, visa ES prekiauja, tik aplinkiniais keliais, net ukrainiečiai prekiauja, o USA pabalio tvartelis sau sankcijas įvedinėja.

Čipsai namo

Čipsai namo portretas
Laikas visai uzdaryti sienas krovininiam trabsportui

rusakalbis tai diagnozė

rusakalbis tai diagnozė portretas
visam likusiam gyvenimui

Nu

Nu portretas
Leiskit juos sugrįžti namo, tegul ten ir lieka, mums iš jų nieko nereikia, uždarom sienas ir tegu sau dvokia su pute

It darbuotojas

It darbuotojas portretas
Prokremliskus suizulejusius komentatorius registruojame,ir issiusime is Lt. arba sodinsime i kalejima ,kaip keliancius gresmes salies nacionaliniam saugumui.
Anonimas portretas
Uždaryt tą sieną iš viso ir pasibaigs eilės, gana to bulbašūdo

Janina

Janina portretas
DEKOKITE SENAM OZIUI VISO PASAULIO LIETUVIAI LAUKIA KADA NUDVES SENAS OZYS IS AMERIKOS

Anonimas

Anonimas portretas
Šitą lietuviškų fašistų siautejimą gali pakeisti tik okupantas. Kaip 1940 metais. Noriu, kad ateitų vokiečiai ir pasiimtų atgal Memelgebietą iki Smalininkų, o lenkai - savo Wilno. Pažaidė " nepriklausomybę" - ir gana.

to algordas

to algordas portretas
ko nelojai kai kraponaciai Donbase žmones žudė? Mekeno lit ovcy kad prorusiški separatistai. Tai juos žudyt galima? O jei sausio 13 taip būt vožtėlėję koviniais į projankiškus separatistus?

idomu

idomu portretas
> algirdas. Tavo smegenėlės gali paaiškinti, kodėl patys krapai su rusais prekiauja?

Algirdas

Algirdas portretas
Ukrainoje žmonės žūsta o jums biznis galvoje,kodėl su fašistais sienos neuždarėte?

Kremlius negali turėti autų

Kremlius negali turėti autų portretas
tik asilo išdulkintos avies palikuonis lit ovec to nesupranta. Nes yra avinas. O dvokia neprausti jo pautai.

>kremliaus dvokiantys autai

>kremliaus dvokiantys autai portretas
gaidys esi?

kremliaus dvokiantys autai

kremliaus dvokiantys autai portretas
Ne ES šalių piliečiai gali vežti tik tranzitinius krovinius. Visi kiti tik su viza ir nėra čia ko jiems pirmyn-atgal važinėtis. O apie darbą, nežinant Lietuvių kalbos, nėra net ko kalbėti. Lauk gudai iš Lietuvos.

Jonas

Jonas portretas
Ner ko musiskiam vazinetis po ta Baltarusija. O tai savo akimis pamatys ir isitikins, kad jokios ten diktaturos ner, normalus zmones normaliai gyvena ir tiek. Bet pidariugoms ten ne labai, va cia tai visai nedemokratiska ir netolerantiska.....

Jau taip

Jau taip portretas
Laisvės alėjoje rusų kalba vyraujq

To tu

To tu portretas
O į griovius sieros rūgšties pripilti,kad tokiems kaip tu-kiaušai nudžiūtų

Meskis

Meskis portretas
Mis grazuoles ministeres Bilotaites darbas.Musu salis greit taps baisesne uz Afrika.

XXI amžiaus \\\\\.../////

XXI  amžiaus  \\\\\...///// portretas
bepročiai.

tik vatiniai sugeba spjaudyti i ta puse

tik vatiniai sugeba spjaudyti i ta puse portretas
i kuria jie svajoja papulti.

p.s.

p.s. portretas
2:38 / 1:16:29 Побег олигархов из страны. Воздушное пространство закрыто! | Приколы 2022

tovaryscy vatnyki

tovaryscy vatnyki portretas
cia GELEZINE UZDANGA nuo vatnyku fasistu.

pritariu

pritariu portretas
> VILNIUS. Vilnių aptverti spygliuota viena, paleisti elektrą ir iškasti apsauginius griovius į kuriuos prileisti gladiatorių, kad žydrieji talibai nenurodinėtų, kaip lietuviams gyventi.

Iki

Iki  portretas
Lenzberginio rojaus truksta tik grioviu prie sienos

bliamba su jumoru--

bliamba su jumoru-- portretas
Не 'ругаесть на лит таможнЮ - класное видео - 0:02 / 28:15 Как работает таможня Украины - На троих комедия Дизель студио | на троих все серии приколы Украина

VILNIUS

VILNIUS portretas
Uždaryti visus punktus ir minuoti pasieni

tu

tu portretas
Smegenų likučius "užsimonuok"

Perkasti

Perkasti portretas
kelius ir užmonuoti.Taškas.

idomu

idomu portretas
> Koks jūsų reikalas, kas jūs toks, kad nurodinėtum normaliems žmonėms kur jiems eiti, važiuoti, kokią muziką klausyti, kokią TV žiūrėti , kokias knygas skaityti, ar kur ilsėtis? pavėlavai gimti konservakgbiste :)

Ne trieskit,

Ne trieskit, portretas
matai jie,,gimines,,į savaitę 3 kartus lanko,koncertus važiuoja....

savas

savas portretas
Koks skirtumas,vienas punktas ar 10,juk ten turi būti kvalifikuoti muitininkai ir pasieniečiai.Tai reiškia,kad turim sąžiningų sienos apsaugos darbuotojų tik 2 punktams?Lietuva juk tranzitinė šalis.Kas čia per nesąmones.Toks. vaizdas,kad. nori uzdaryti Rusija,bet užsidarom patys.Jie apeina visas sankcijas per Rytus.Nafta ir dujos kaip eksportavo,taip ir eksportuoja ir gauna pinigus.Gauna pinigus ir didelius pinigus ne iš maisto produktų.Italai,ispanai ir net vokiečiai su šveicarai prekiauja,o mes……

,,Putinas-fašistas,,

,,Putinas-fašistas,, portretas
Išvis uždaryti-ir problemos nebus 90 procentų krovinių eina į rusyna,tik Baltarusijoje pakeičia adresata.O Lietuvai tik supirdolinti keliai,18 000 įdarbintų tik baltarusių,smarvė,kamščiai-ir dešimtys tūkstančių įdarbintų azijiečių -ir keli lietuviai milijardieriai-

Anonimas

Anonimas portretas
Visi žino, kad eilės sudaromos specialiai , Vilniaus nurodymu.

lietuviai-jus ciudai..??

lietuviai-jus ciudai..?? portretas
...Tokio chaoso pasienyje dar nematė: tenka kviesti ir policiją..Tak, кто этот бардак устроил на границе Литви и Белруссии? Можеч. та дура -бибиглатаите , которая - Так "радостно лыбу давила из себя -ми закрыли два пункта на границе с РБ""( рядом стоял и "глав пограницник_ Рустамка- с Любаев- ас )?? Тут и совсем непонятно-Так кто там дрался и с кем --???

Saulius

Saulius portretas
Lietuva Europos sąjungai subines bučiuoja. Kas per dunduku valdžia.

idomu

idomu portretas
>klp Jūsų žiniai,daug Lietuvos piliečių turi giminių Baltarusijoje ( ne bulbašijoje, kitaip jūs iš labusiatinos) , lanko gimines , kapus, kiti važiuoja pigaus bei kokybiško maisto, kuro, dar kiti važiuoja stebėti sporto varžybų ( turi daug stadionų, kokių niekaip LT nepastato) , dar kiti lanko teatrus, muziejus, puikiai restauruotus LDK paveldo objektus, atostogauja, pramogauja akvaparkuose, gydosi sanatorijose arba tiesiog taiso dantis, nes Lietuvoje kainos neįkandamos, o ten priimtinos ir paslaugos kokybiškos.

idomu

idomu portretas
> ką Kas jums smegenis susprogdino?

ką portretas
čia tie viarslinykai rauda apie savo lyzingus? Kokie gali būti bizniai su Beveikrusiją ar putleristanu, kai Čipolino ir Putlerio ordos žudo žmones ir sprogdina viską iš eilės?

"Mokslininkas" Kęstas

"Mokslininkas" Kęstas portretas
ar pamdytas propagandistas?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kuo greičiau uždarysite sienas.Greičiau ateis osvoboditeli raudonkoncervai kgbrezervas laukia .

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos, Lenkijos ir kitų taip vadinamų respublikų valdžia, jūs esate ir liksite posovietiniai, niekingi ir prasmirdę. Jums nerūpi, ką apie jus galvoja žmonės prie sienos. Todėl dauguma pas jus neina ir neis. Todėl visą laiką išliksite beviltiški skurdžiai, kokie dabar esate. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

klp

klp portretas
eiktų iš vis uždaryti sieną su bulbašija.Lietuviams nėr ten kas veikti,ruskiams ir belarusams nėr pas mus ką veikti

UZDARYT VISAI

UZDARYT VISAI portretas
O JUM NEATRODO,KAD KIEKVIENA FURA VEZANTI PREKES I RUSIJA IR BALTARUSIJA FINANSUOJA PUTINO KARA?

Tik nebemeluokite

Tik nebemeluokite portretas
apie vairuotoju DU! Jiems mokate uz nuvaziuota kilometra arba "stavke uz reisa". Taigi,ar vairuotojas truks reise savaite,ar 2 menesius,jei zadeta 500 - vadinasi 500. Jei 12 centu uz kilometra,tai 12 - kiek bestovetum. Tuo ir naudojates,kur reikia kirsti sienas. Taip versdami vairuotojus brautis nelegaliai i eiles prieki,kad nors kiek liktu tos algos.
Anonimas portretas
Visos tos furos veža prekes į Bielorusiją, o iš ten jau laisvai juda pas ruskius tie kroviniai. Viskas apdėta sankcijomis, bet puikiai matome, kaip tos sankcijos "veikia" ir kaip verslas uždirba kruvinus ruskių pinigus. Bet svarbiausia aišku pulti Kauno merą, koks jis negeras ir jo verslas kvepia kruvinais pinigais.

Galerijos

Daugiau straipsnių