Quantcast

Į sostinės gatves išriedėjo tūkstančiai motociklų: baikeriai linki sau kantrybės kelyje

  • Teksto dydis:

Į Vilniaus gatves iš visos Lietuvos išriedėjo tūkstančiai motociklų – oficialiai prasideda baikerių sezonas. Nors dėl mūsų klimato jis ir trumpas, pasišventę motociklininkai žada nukeliauti tūkstančius kilometrų ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. O sau linki kantrybės, mat automobilių vairuotojai dažnai pamiršta, kad eisme dalyvauja ne jie vieni.

Motociklų garsai ne magistralę, o Vilniaus senamiestį drebina kartą per metus.  

Motociklininkams – uždaryta visa gatvė. O praeiviams – šventinė programa.  

„Pamatome tokių motociklų, kurių galimai ir nepamatysi gatvėse. Taip pat čia atvažiuoja iš Latvijos bei Estijos, tad puiki proga susipažinti su kitais“, – teigė baikeris Albertas.

Baikerių šventė vyksta jau 33 kartą.  

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Motociklininkai į gatves gali išriedėti nuo kovo 1 dienos, bet dėl orų dažnai išvažiuoja vėliau.  

Baikerių sezono atidarymas yra priminimas, kad atostogų kelyje nebūna. Užtat apie plieninius žirgus po žiemos užsimiršta mašinų vairuotojai, tad policija prašo atidumo ir atsargiai manevruoti.  

Šiemet jau žuvo jaunas 25 metų motociklininkas. O į šventę važiuojantis motociklininkas Vilniuje susidūrė su mokomuoju automobiliu. Kas kaltas – nustatinėjama. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
"O sau linki kantrybės"-užmiršo palinkėti kantrybės aplinkiniams:)

Juokingi

Juokingi portretas
eksbicionistai,apsikarstę kaukolėmis ir apsitatuiravę kaip papuasai .Taip kompensuoja ,gaujoje ,savo nepilnavertiškumo kompleksus. Tikri vilkai važinėja vieni ir ne dėl tokių pider..tiškų "grožio" konkursų.

P.S

P.S portretas
Jeigu kitur motociklininkas tiesiog eismo dalyvis(tiesiog žmonės jais važiuoja į darbą) tai pas mus kažkoks snobų piaras.Tikrai visiems prireiks kantrybės.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių