Quantcast

Vaizdas – kurioziškas, bet linksma buvo ne visiems: viduryje kelio – didžiuliai briedžiai

  • Teksto dydis:

Vilniaus gyventojus ketvirtadienio rytą nustebino viduryje kelio atsiradę dekoratyviniai briedžiai.

Pasak pareigūnų, 06.15 val. gautas pranešimas, kad Žvėryne, Kęstučio gatvėje viduryje kelio pastatyta didelė plastikinė dekoratyvinio briedžio statula ir trukdo eismą.

Pareigūnams atvykus nurodytu adresu, rastas briedis. Bandyta susisiekti su skulptūros savininku, tačiau šis mobiliuoju neatsiliepė. Statula saugiai patraukta nuo kelio, pretenzijų niekas nepateikė.

Tą pačią dieną 07.02 val. gautas kitas pranešimas. Pranešėja teigė, kad socialinio tinklo „Facebook“ Žvėryno rajono grupėje matė įrašų, esą rajone priešais „Maximos“ parduotuvę, viduryje kelio, stovi dar vienas dekoratyvinis briedis.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, statula jau buvo patraukta nuo kelio.

„Facebook“ grupėje „Žvėrynas (žvėryniečiai)“ iš tiesų yra įrašų su nuotraukomis, kuriose matosi viduryje kelio pastatyti plastikiniai briedžiai.

Vieno įrašo autorė Rūta prie įkeltos nuotraukos retoriškai klausė: „Ką praleidau? Kodėl briedis viduryje gatvės?“.

„Pagaliau jis savo vietoje, tai gamta“, – komentavo Vidas.

„Išbėgo ant kelio, būkit atsargūs“, – juokavo Karolis.

„Tikras Žvėrynas!“ – rašė Beatrice.

Tačiau linksma buvo ne visiems Žvėryno gyventojams.

„Sveiki, būtų smagu, jei informacija socialiniuose tinkluose būtų nukreipta į konstruktyvius veiksmus. Praėjus valandai po skelbimo įkėlimo, kai tik pastebėjau, pranešiau policijai. Pusvalandžio bėgyje situacija jau buvo sutvarkyta.

Ačiū Virgiui už vaizdo įrašus, kur situaciją tvarko policininkai. Taip pat informavau ir kavinės savininkus. Tikiuosi kaltininkai bus rasti. Nes tai papildomos išlaidos tarnyboms.

Tikiuosi kavinės savininkai dėl to nepatirs nuostolių. Galbūt tokiais atvejais galima kreiptis ir į viešąją tvarką. Geros dienos visiems, kitą kartą reaguokime patys į situaciją, ačiū Lietuvos policijai už operatyvumą“, – pabrėžė Agnė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir ką bedarytume

ir ką bedarytume portretas
jei staiga neatsirastų kokia nors superagnė...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių