Quantcast

Vilniaus progimnazijoje – žiaurus bendraklasių išpuolis prieš mažametę

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį vienoje sostinės progimnazijoje mažametė patyrė žiaurų bendraklasių išpuolį, po kurio prireikė medikų pagalbos.

Apie nelaimę, įvykusią gegužės 16-ąją, pareigūnams pranešė mergaitės mama, gimusi 1983 metais. Į Vilniaus miesto policijos komisariatą ji kreipėsi tą pačią dieną, 12.40 val.

Moteris pranešė, ryte, apie 10.39 val., sužinojusi, kad progimnazijoje bendraklasių buvo sumušta jos dukra, gimusi 2011 metais.

Apie incidentą mažametė mamai pranešė paskambinusi telefonu. Mergaitė aiškino, kad progimnazijoje ją apstumdė, pargriovė ir įspyrė.

Dėl šio įvykio pareigūnai surinko medžiagą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo mažamečiui. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Kaip rašo delfi.lt remdamiesi į juos besikreipusio vyro informacija, mergaitę progimnazijoje esą prie tualeto ne tik sumušė šeši bendraklasiai, bet ir padegė. Po išpuolio mažametė buvo išvežta į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na tai

na tai portretas
Ko mokykla mokina apie morale ar įstatymus? Mokykla turėtų turėti pilna teisę draustminti moksleivius, arba tiesiog juos išmesti. Vaikas youtube sėdėdamas žiūrėdamas mokslinius video daugiau per pusę metų išmoks nei toi mokykloi... Bet reikia ir tėvams pailsėt...

Anonimas

Anonimas portretas
mokymo įstaigos slepia vaiku nusikaltimus o vaiku teisės ima tik algas o padėt nepadeda ,o mokykla tai pilaitės mažvydo gimnazija.

Klausimui

Klausimui portretas
Snargliau tu, negalima daužyti ir spardyti! Vis tiek, už bet ką!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių