Quantcast

Tatuiruotės dieta

  • Teksto dydis:

Tikrai sutiksite, kad žodžių junginys „tatuiruotės dieta“ skamba keistai. Ką gi tai iš tikrųjų reiškia ir koks yra ryšys tarp tatuiruočių ir dietų? Atrodo, lyg mes visi būtume pramiegoję, o pasaulis perėjęs į naują erą. Tačiau, kol kas mes dar nepavirtome Philipo K. Dicko knygų herojais, viskas paprasčiau, nei atrodo.

„Vean tattoo“ pasidalino rekomendacijomis, kaip kokybiškai ir tinkamai gydyti tatuiruotes. Kalbėdami apie „tatuiruotės dietą“, mes neturime omenyje tatuiravimo seanso ir kelių salotų lapų racioną per dieną. Spoileris, niekada taip nedarykite! Neatvykite į seansą alkani. Tai svarbu! Tatuiravimo metu kūnas patiria didelį stresą, ir jei atvyksite alkani, tikriausiai bus labai sudėtinga iškęsti skausmą visą seansą. Norint, kad viskas vyktų kuo sklandžiau tiek jums, tiek meistrui, reikia šiek tiek pasiruošti prieš seansą, jo metu ir, žinoma, po jo. Gydymas yra ne mažiau svarbus, nei pats tatuiravimo procesas.

Gyvename sąmoningo vartojimo pasaulyje. Dabar, kai sveikatos priežiūra yra aktualesnė nei bet kada, svarbu tinkamai paruošti savo kūną transformacijai.

1. Rinkitės – arba vakarėlis, arba tatuiravimo seansas.

Taip, kalbame apie alkoholį. Stenkitės suplanuoti viską taip, kad jūsų vakarėlis nesibaigtų tatuiravimo seanso suplanuota diena. Alkoholio vartojimas prieš seansą skystina kraują, todėl padidėja kraujavimas. Tai gali trukdyti meistrui matyti savo darbą, dėl to gali nukentėti linijų tikslumas ir kokybė. Be to, gausus kraujavimas gali praskiesti rašalą, ir tatuiruotė gali atrodyti ne tokia ryški, kaip buvo numatyta iš pradžių. O alkoholio punkto svarbiausia dalis  – gijimo procesas. Alkoholis silpnina imuninę sistemą, todėl žaizdos gijimas bus lėtesnis ir sudėtingesnis. Tai paveiks galutinį tatuiruotės rezultatą.

2. Jei dar nevartojate pakankamai omega-3, pradėkite.

Šiame straipsnyje neišdėstysime visų šių riebalų rūgščių privalumų, kurie teigiamai veikia mūsų organizmą, bet paminėsime, kad šie papildai padeda išlaikyti odos elastingumą. Tai svarbus punktas gerai tatuiruotei. Todėl įtraukite omega-3 į savo mitybą.

3. A, C ir E vitaminai – jūsų ištikimi draugai tatuiruočių pasaulyje.

Šie vitaminai būtini sveikai odai ir padeda gydyti žaizdas. Jie sustiprins jūsų imuninę sistemą, skatins ląstelių augimą ir atsinaujinimą.

Organizmui nauja tatuiruotė suvokiama kaip šviežia žaizda. 

Kuo didesnis piešinio plotas, tuo daugiau jėgų organizmas skiria regeneracijai. Šiuo metu geriausia, ką galite padaryti savo organizmui – pasirūpinti juo ir padėti susitvarkyti su gydymo procesu. Laikantis subalansuotos dietos, turtingos vitaminų ir mineralų, jūsų tatuiruotė gis gražiai, o meistras nepabijos korekcijos masto.

Rūpinimasis savo kūnu turi daug privalumų. Kaupiamasis poveikis jus būtinai nudžiugins, taip pat kaip ir naujos tatuiruotės ant sveiko, gražaus kūno. „Vean tattoo“ tiki šiuo balansu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žymėjo vergus ir gyvulius

žymėjo vergus ir gyvulius  portretas
nuopolis

visi narcizistai ir onanistai mėgsta būti pažymėti

visi narcizistai ir onanistai mėgsta būti pažymėti portretas
bent kokiais ženklais ar padidintais organais

Tatuiruoti

Tatuiruoti portretas
reikia muse ant organo. Senatveje pabaidysi - ziurek ir pakils dar!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių