Quantcast

Skelbia geriausių IT idėjų aukcioną

Informacinių technologijų (IT) ir duomenų perdavimo sprendimus teikianti bendrovė „Baltnetos komunikacijos“ elektroninėje parduotuvėje "Webzona.lt" skelbia geriausių IT idėjų aukcioną. Kiekvieną mėnesį bus atrenkami du įdomiausi IT projektai, kuriuos bendrovė parems ir suteiks nemokamą interneto svetainės talpinimo paslaugą vieneriems metams.

„Šiuo metu didžioji dalis šalies verslo yra perdaug susikoncentravusi ties krizės tema. Mes esame įsitikinę, kad visada reikia žengti į priekį ir išlikti inovatyviems. Todėl nusprendėme paremti visuomeninius, kultūrinius, ekologinius ar inovatyvius IT projektus, kuriems įgyvendinti trūksta lėšų“, - teigė bendrovės produktų vadovė Lina Matusevičienė.

Elektroninėje parduotuvėje "Webzona.lt" smulkiam ir vidutiniam verslui siūlomas ir nemokamas interneto svetainės kūrimo įrankis „Site Builder“, skirtas tinklapio sukūrimui ir valdymui. Šis įrankis, net ir neturint specifinių žinių, leidžia pačiam vartotojui susikurti interneto tinklapį bei keisti jo turinį.

Bendrovės elektroninėje parduotuvėje smulkių ir vidutinių įmonių vadovai, pagal savo poreikius, gali užsisakyti ir interneto svetainės talpinimo paslaugą. Webzona.lt siūlo tris interneto tinklapių talpinimo planus, o jų kaina svyruoja nuo 19 iki 49 litų per mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių