Quantcast

Sukrečianti nelaimė Jonavoje: ką naktį degalinėje veikė iš ketvirto aukšto nukritusio vaiko mama?

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau šokiruojančio šios nakties įvykio Jonavoje, kai Chemikų gatvės daugiabučio papėdėje 0.50 val. buvo rastas iš ketvirto aukšto pro balkono langą iškritęs penkiametis berniukas, aplinkybių. Nelaimės metu jis buvo namuose vienas – po kurio laiko grįžusi mažamečio mama, kuriai policijai pavyko prisiskambinti telefonu, teisinosi, kad turėjo skubių reikalų vienoje Jonavos degalinėje.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, apie šią nelaimę specialiosioms tarnyboms pranešė penkiaaukščio, kuriame penkiametis gyveno su mama, gyventojai. Išgirdę vaiksmo riksmą, lydimą kažkokio bumbtelėjimo, jie pastebėjo po savo langais gulintį ir dejuojantį penkiametį. Jis buvo su batais, kepure ir kitais lauko drabužiais.

Tačiau greitosios pagalbos medikai portalui kauno.diena.lt teigė nuvežę mažąjį nelaimėlį į Kauno klinikas jau be samonės. Ir dėl įtariamų sunkių sužalojimų – tiesiai į reanimaciją.

Šiandien ryte Kauno klinikų atstovė žiniasklaidai jau teigė, kad penkiamečio gyvybei pavojus negresia.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, į nelaimės vietą 1.20 val. buvo kviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Šių policija tradiciškai prašė atidaryti vieno ketvirtojo aukšto buto, kurio įstiklinto balkono langas buvo praviras, duris. Tačiau atskubėjus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad šio buto raktus rado viena kaimynė.

Atrakinus jais buto duris, šis buvo tuščias. Tada policijos pareigūnai puolė skambinti mažamečio mamai. Prisiskambinus, ji netrukus grįžo į namus. Konstatuota, kad blaivi. Ir pateikė jau minėtą versiją dėl degalinės. Tačiau ši dar tikrinama.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, trečią dešimtį įpusėjusi penkiamečio mama nebuvo sulaikyta. Kol kas pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.

Vaiko teisių apsaugos atstovai po šio įvykio teigė, kad jau yra teikę penkiamečio šeimai pagalbą. Tačiau pastaruoju metu pranešimų dėl galimo vaiko teisių pažeidimo ar nepriežiūros nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
visiems klausinejanciam apie teti vaiko tevas kartu negyvena del to jo ir nebuvo

Na

Na portretas
Kaune viena daugiavaikė, miegančius vaikus palikusi, po "smagaus" pasivažinėjimo namo nebesugrįžo...

Regina

Regina portretas
Šiaurė jai matote smurta pries vaika praneškite policijai
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių