Quantcast

Skandalistas E. Ostapenka spyrė nėščiai moteriai į pilvą

Žinomas uostamiesčio skandalistas Eugenijus Ostapenka, antradienį  internetu kvietęs visus norinčiuosius išgerti škotiško viskio į namus, tą  pačią naktį atsidūrė areštinėje.

Pastaruoju metu virtualų bendravimą su klaipėdiečiais ypač pamėgęs E.Ostapenka antradienį pasigyrė turįs alkoholių gėrimų ir kvietė visus  norinčiuosius apsilankyti jo namuose. Vyras video patalpino socialinio  tinklo „Facebook“ paskyroje, riebiai pažymėjęs savo namų adresą.

„Kas nori man palaikyti kompaniją, atvažiuokite į mano namus. Bus linksma. Laukiu“, –  linksmybes garantavo atlikėjas, kurio video peržiūrėjo 160 tūkst. žmonių.

Kokių svečių sulaukė žinomas atlikėjas, nėra žinoma, tačiau pusę dvyliktos nakties apkvaitęs E.Ostapenka kartu su drauge išdygo prie vienos visą parą veikiančios parduotuvės-baro.

Porelė pasirinko Žardės rajone esančią įstaigą. E.Ostapenką lydėjusi 32 metų mergina netikėtai sukėlė konfliktą parduotuvėje-bare.

Klaipėdietė išsitraukė peilį ir ėmė juo mojuoti.

Policijos teigimu, E.Ostapenkos draugė grasino kitiems baro lankytojams.

Konfliktui įsisiūbavus, E.Ostapenka spyrė bare buvusiai 23 metų nėščiai moteriai į pilvą. Baro personalas iškvietė policijos pareigūnus. Šie skandalistų porelę išvežė į areštinę.

E.Ostapenkai nustatytas 2,07 prom. girtumas. Jo palydovė pasirodo buvo dar girtesnė – moteriai nustatytas 2,20 prom. girtumas.

Nėščiąją greitosios medicininės pagalbos ekipažas išgabeno į ligoninę.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tai ne pirmas incidentas, dėl kurio tenka E.Ostapenkai atsidurti policijoje.

Viename uostamiesčio bare pernai vyras sukėlė konfliktą dėl išgerto alaus.

Klaipėdietis bare sukėlė sąmyšį, kai padavėja jam atnešė sąskaitą už tris bokalus alaus, kuriuos jis išgėrė.

Tačiau E.Ostapenka atsisakė už juos mokėti. Skandalistui teko kviesti policiją. Tiesa, po konflikto praėjus savaites, atlikėjas grįžo į barą ir sumokėjo 10 eurų sąskaitą.

Praeityje populiarumu besimėgavęs E.Ostapenka šiuo metu vis dažniau į gerbėjus kreipiasi socialiniame tinkle "Facebook".

Šį savaitgalį E.Ostapenka prie kompiuterio tiesioginio vaizdo kameros prisėdo lyg norėdamas pasiguosti. Vyras atrodė labai pavargęs, kalbėjo prislėgtu tonu. Parimęs prieš kompiuterį E.Ostapenka aiškino, kad jis girdi kiaurai sienas.

„Šiuo metu mano mama su drauge kitame kambaryje apkalba mane“, – tiesioginio eterio metu kalbėjo vyras.

Staiga į sūnaus kambarį įsiveržė jo mama.

„Gerbiamieji, turiu nutraukti tiesioginę transliaciją, nes šiuo metu man trukdo“, – atsiprašė E.Ostapenka.

Dar prieš kelias dienas vyras internetu kreipėsi į visus, kurie galėtų pažinoti jo mamą. Vyras guodėsi, kad mama paslėpė jo vaistus ir nežinia kur išvažiavo, pagriebdama dar ir du jo telefonus.

E.Ostapenka paskelbė motinos telefono numerį ir prašė padėtis susisiekti su ja, kad jis sužinotų, kur padėti jo vaistai.


Šiame straipsnyje: Eugenijus Ostapenka

NAUJAUSI KOMENTARAI

chi chi chi

chi chi chi portretas
Neatlaikė Putino subinlaižių galvelės Kremliaus propagandos intensyvios terapijos seansų: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo

Chujnia

Chujnia  portretas
ta tavo apkalta, va Ženkai be "vajstų" taj pzdc...:-))) :D

>Anonimui

>Anonimui portretas
jis žmogus kurio visas džiaugsmas-alkoholis
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių