Quantcast

Paaiškėjo, kur bus galima atsisveikinti su dainininke V. Katunskyte

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Lietuvą apskriejo liūdna žinia, kad eidama 68 metus, mirė muzikos estrados dainininkė Vitalija Katunskytė. Aiškėja, kur bus galima atsisveikinti su estrados scenos legenda.

Portalas tv3.lt praneša, kad su velione bus galima atsisveikinti nuo penktadienio popietės, laidojimo namuose „Tylos namai“ Šiauliuose, Žemaitės g. 2B.

Sekmadienį 8 val. Šiaulių katedroje vyks mišios, 13 val. moteris bus laidojama Donelaičio kapinėse, šalia mamos.

Atlikėjos bičiuliai, sužinoję apie netektį, neslėpė liūdesio ir prisiminė atlikėją švelniais ir gražiais žodžiais.

Estrados žvaigždės dukra Monika neslėpė skausmo. „Mano mamyte, ašaros rieda... Tu buvai mano gyvenimas, oras, vanduo, saulė. Myliu tave... Kodėl iš manęs tave atėmė kodėl... Ilsėkis ramybėje“, – feisbuke rašė dukra.

Ji apie mamos mirtį sužinojo būdama Londone, tad moteris parskrenda į Lietuvą.

Velionė dainininkė gimė 1955 metais Šiauliuose.

Tarp populiariausių jos dainų – „Pražydo sodai“, „Aš moteris“, „Tau meluoti negaliu“, „Balta lelija“.

Pastaraisiais metais V. Katunskytė turėjo sveikatos problemų. Dėl stuburo skausmo ji sunkiau vaikščiodavo, prisėsdavo net ir per koncertus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žydų tauta verkia

Žydų tauta verkia  portretas
Prie raudų sienos. Baisi netektis. Kikimora buvo nepakartojama. Turės kokią pupytę dabar importuoti, padidins iki reikiamo dydžio iš apačios ir viršaus, tiks dievo išrinktai liaudžiai!

Irena

Irena portretas
Labai gaila,didelė užuojauta artimiesiems

o

o portretas
mane visad stebina komentarai,kodel zmones raso bile ka,gal galima visai nerasyti,ar butina nesamones krevezoti,kai kas net ne i tema,kazkaip pamirso pamineti skiepus si karta,na prisimins dar, o vitaliukes mirtis tikrai netiketa,gal ir turejo n ligu,bet energijos ir jauni tiek neturi dabar,atrode ,kad ji dar n metu metu gyvens ir dainuos,bet feja jos jau nera,jei yra kitas gyvenimas linksmins ten , o saviems reikalinga cia
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių