Quantcast

Bičiuliai mirusiai V. Katunskytei skyrė jautrius žodžius: buvai mums pavyzdys

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Lietuvą apskriejo žinia apie garsios dainininkės Vitalijos Katunskytės mirtį. Atlikėjos bičiuliai, sužinoję apie netektį, neslėpė liūdesio ir prisiminė atlikėją švelniais ir gražiais žodžiais.

„Skaudu ir liūdna. Netekome nuostabaus žmogaus, kolegos ir lašo  gyvo sidabro. Tokią mes tave prisiminsime visada. Užuojauta artimiesiems“, – savo feisbuko paskyroje rašė dainininkas Romas Dambrauskas.

„Kas per metai?!

Sudie, mūsų primadona. Neįsivaizduoju pajūrio be Tavo dainų, pasiilgsiu tavo gero humoro jausmo ir mūsų šiltų apsikabinimų.

Ilsėkis ramybėje.

Užuojauta Monika, stiprybės Tau“, – taip parašė atlikėjas Ruslanas Kirilkinas, išreiškęs užuojautą V.Katunskytės dukrai Monikai.

„Dar vis negaliu patikėti...

Kol kas dar sunku net surasti žodžius, miela Vitalija mums tavęs labai trūks visiem. Tu mums visiems buvai kaip energijos bomba. Kai aš galvodavau, kad pavargau, jau nebėra jėgų, visada pagalvodavau apie tave mieloji. Tu visada buvai pilna energijos ir geros nuotaikos... Tu buvai mums pavyzdys, ilsėkis ramybėje“, – jautriai feisbuke reagavo atlikėja Aušrinė Gerikienė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas gali geresnio užpildyti scenč lietuviams

Kas gali geresnio užpildyti scenč lietuviams  portretas
Jei ne jau 300 metų čia gyvenantys arabai :)(( Konkurentai dar jaunystėj išplaukia pilvais aukštyn. Buvo toks Palangoj super daininkas Janavičius, ir kur jis dabar?! Jau daugybę metų nebekonkuruoja su Kikimora.

Nu, dabar pažinsim visus

Nu, dabar pažinsim visus portretas
Susilietuvinusius savo arabiškas pavardes :)))

tik

tik portretas
AA siai jautrios dvasios moteriai uz jos is sirdies gelmiu sklindanciom dainom ACIU uuz meile zmonems nepakeiciamo balso fone ===
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių