Quantcast

Pametė šortus, bet rado gerbėjų: suomiai „Eurovizijoje“ norėtų daugiau nuogybių

  • Teksto dydis:

Suomijos atstovas šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse – linksmuolis Windows95man. Išskirtiniu pasirodymu prasibrovęs kelią į šeštadienio finalą, atlikėjas spaudos konferencijoje sakė, kad jei galėtų pakeisti vieną konkurso taisyklę, duotų laisvę nuogybėms.

Windows95man – menininkas ir didžėjus. Konkurse jis pasirodo kartu su aktoriumi Henri Piispanenu. Suomijoje duetas vertinamas nevienareikšmiškai. Komisija nacionalinėje atrankoje jiems skyrė paskutinę, o žiūrovai – pirmąją vietą.

Pagrindinė vyrų pasirodymo mintis – dingę Windows95man džinsiniai šortai. Atlikdamas dainą vyras vizualiai atrodo lyg scenoje būtų be trumpikių.

Į komentarus, kad toks pasirodymas yra vulgarus ir neskoningas, suomiai atsako klausimu – kodėl moterys „Eurovizijos“ scenoje gali rengtis itin seksualiai, o vyrai – ne?

Spaudos konferencijoje paklausti, kokią konkurso taisyklę pakeistų, atlikėjai atsakė lakoniškai.

„Daugiau nuogybių. Visiems“, – sakė suomiai.

Anot dueto, patekimas į „Eurovizijos“ finalą jiems buvo staigmena. Psichologinę įtampą prieš svarbiausią karjeros pasirodymą jiedu nuima mankšta. Jiems svarbiausia perteikti savo linksmą, pozityvią žinutę scenoje.

„Džiaugiuosi, kad turiu puikią komandą. Taip pat norėčiau padėkoti Henri už visą kartu nueitą kelią“, – pamiršęs padriką scenos įvaizdį spaudos konferencijoje jautriai kalbėjo Windows95man.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Degradavusi eurovizija visiškai ir tiek, tuščias vardas… jau senai ėjo į šita … daba jau dugnas… normalus vyrai kariauja Ukrainoj, agrastai ir ytes - eurovizijoj staiposi …

siaip tai Breivika reiketu isleist is kalejimo

siaip tai Breivika reiketu isleist is kalejimo portretas
manau kaip mat nusautu tuos narkosas iskrypelius dainorelius is ,,,eurovizijos,,

skandinavu pedikai pasiduklinkit per sikna

skandinavu pedikai pasiduklinkit per sikna portretas
pidervizijoj ir sudina sperma praskalaukit snukius po ciulpimo -laimejimas garantuotas...nereikes net pastugaut scenoje
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių