Quantcast

Po veido korekcijos A. Sakalauskas su žmona įsiamžino fotosesijoje: prasidėjo naujas etapas

  • Teksto dydis:

Aktorius Arūnas Sakalauskas, kovo 29-ąją atšventęs savo gimtadienį, pradėjo ne tik dar vienus gyvenimo metus, bet ir naują etapą gyvenime – prieš aštuonis mėnesius jam atlikta veido korekcijos procedūra.

Žinomas vyras nė neketino slėpti išorės pokyčių, priešingai, drąsiai dalijasi, jog apgalvotas, tačiau nemažai drąsos pareikalavęs sprendimas kreiptis į plastikos chirurgą, jam suteikė daugiau pasitikėjimo savimi.

Stilingoje, meniškoje fotosesijoje po veido korekcijos procedūros kartu su žmona Gabija Laubner-Sakalauskiene įsiamžinęs aktorius – atviras, šiuo metu jis išties mėgaujasi gyvenimu, o šalia jo – ypatinga moteris, padėjusi pajusti pilnatvę.

„Mūsų išorė dažnai – vidinės savijautos atspindys. Šiuo metu džiaugiuosi gyvenimu, jaučiuosi puikiai, o išvaizdos pokyčiai tą tik patvirtina. Ilgai jiems ruošiausi, prireikė drąsos, tačiau dabar, atsigręždamas atgal, dar geriau suprantu, kaip man tai buvo svarbu“, – kalbėjo A. Sakalauskas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

A. Sakalauskas antrina, jog jam atlikta veido korekcijos procedūra – išties tapo svarbaus pokyčio ne tik jo išorėje, bet ir viduje priežastimi, bet jis ir toliau išlieka savimi, tik dar labiau pasitikintis ir atviriau besidžiaugiantis gyvenimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ak

Ak portretas
Ak, kur jūs pradingot meteliai jauni, kojytė ugninga, rankytė putli?

Jei

Jei portretas
Jei labai jau nori būti gražus, tai ir būsi, tereikia pasistengti, netingėti. Grožis tinginių nemėgsta.

Atsargos pragmatikė

Atsargos pragmatikė portretas
Visai kitas kavalierius. Bus balius.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių