Quantcast

Paaiškėjo, kas nugalėjo dvyliktajame „Muzikinės kaukės“ sezone

Šeštadienio vakarą finišo tiesiąją pasiekė dvyliktasis „Muzikinės kaukės“ sezonas. Finale susigrūmė aktorius Šarūnas Januškevičius, grupės „Queens of Roses“ narė Monika Mėčiūtė, aktorius Andrius Bialobžeskis ir dainininkė Liepa.

Žiūrovų sprendimu projektą nugalėjo Liepa, surinkusi 7445 balsus.

„Ačiū, labai dėkoju visiems, kurie buvo su manimi šiame kelyje – žiūrovams, komandai, šeimai. Dabar dar trūksta žodžių, ačiū, ačiū, ačiū!“– po pergalės sakė Liepa.

Antroje vietoje liko Š. Januškevičius su 6602 balsais. Trečią vietą užėmė M. Mėčiūtė, surinkusi 1459 balsus. O ketvirtoji vieta atiteko aktoriui A. Bialobžeskiui, kuriam žiūrovai skyrė 711 balsų.

Šventinis vakaras prasidėjo su projekto vedėjo Arno Ašmono ir komisijos narių Dainiaus Kazlausko ir Jeronimo Miliaus pasirodymu, jie įkūnijo populiariąją grupę „The Kolors“. Finalininkai paruošė po du kūrinius, vieną naują ir vieną jau rodytą projekte. A. Bialobžeskis atliko grupės „The Clash“ kūrinį, o antrą kartą į sceną žengė kaip Samas iš grupės „Bix“. M. Mėčiūtė tapo Beyonce, o kartojo Evgenyos Redko pasirodymą. Š. Januškevičius visus nustebino įkūnydamas Pietų Korėjos atlikėją Jungkook, o antrą kartą scenoje tapo Vaidu Baumila. O projekto nugalėtoja Liepa atliko Lietuvos atstovo „Eurovizijos“ konkurse Silvester Belt kūrinį. O antroje laidos dalyje visus užbūrė įkūnydama Celine Dion.

Kiti šeši dalyviai pasirodė duetuose, Keitė Arai kartu su Dovi Mi atliko romantišką kūrinį „Senorita“. Sidas ir aktorė Skaistė Vievesė išsikėlė nemažą iššūkį ir visus nustebino įkūnydami Freddie Mercury ir Montserrat Caballe. O operos solistas Antanas Zakarauskas ir dainininkė Sandra Žutautienė tapo Al Bano ir Romina Power.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Man įdomu, ar kažkas kontroliuoja tuos komentarus?Tie 2 komentarai yra žmogaus, kurį gyvenimas labai nuskriaudė. Turėtumėte tokius jo komentarus ištrinti.Trūksta žodžių.

Petras

Petras portretas
Sudarkytas CELIN DION ĮVAIZDIS . įdomu ar organizatoriai turi sutikimą tikrųjų autorių.

Ką jums primena Milius?

Ką jums primena Milius? portretas
Taip atrodo padarai, kai sugrąžina skirtingas veisles ir rūšis. Tai vadinamas melas, ar išakas. Genetikai tokie atvejai yra vadinama genetinė šiukšlė. Tokius naudoja vietoje eunuchų pirtyse, nes nei moteris, nei vyras, jie atlieka kitų vyrų analizės angos higieninį valymą. Dar musnaudoja prie sunkių darbų. Todėl viešinti genetinių šiukšlių neteikia. Lygiai kaip ir Gradauskienės. Tai negabūs išsigimę defektyvūs ir nepavykęs egzemplioriai. Negalima viešai rodyti išsigimėlių. Be to, jie negabūs.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių