Quantcast

T. Swift nepanoro koncertuoti už 9 mln. JAV dolerių honorarą

  • Teksto dydis:

Vienai populiariausių pasaulyje  atlikėjų Taylor Swift buvo pasiūlyta koncertuoti privačiame vakarėlyje Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Honoraras būtų buvęs 9 mln. dolerių. Tačiau superžvaigždė atsisakė. Apie tai pranešė reperis French Montana, kuriam taip pat buvo pateiktas pasiūlymas, tačiau ne toks pelningas, rašo „Daily Mail“.

F. Montana pasidalijo dabar jau ištrintomis žinučių ekrano nuotraukomis, kuriose matyti, kad jam buvo siūloma 1 mln. JAV dolerių už pasirodymą kartu su žvaigžde.

T. Swift vardas buvo užtušuotas. Pats reperis rašė: „Kažkas ką tik atsiuntė man pasiūlymą dėl pasirodymo, kaip manote, kam mokami 9 milijonai?“.

Vėliau, kalbėdamas laidoje, F. Montana išslaptino  žvaigždės, kuriai siūlomi tokie pinigai, vardą.

„Jie pasiūlė man ir Taylor surengti šou – jai devynis milijonus dolerių, man – vieną milijoną dolerių. Kažkur Emyratuose“, – sakė F. Montana.

T. Swift pasiūlymo atsisakė. Ar sutiko pats F. Montana, nežinoma. Jis taip pat nepasakė, pas ką buvo planuojamas prabangus vakarėlis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by French Montana (@frenchmontana)

Šiuo metu T. Taylor po koncertinio turo „The Eras Tour“ daro dviejų mėnesių pertrauką. Šį savaitgalį atlikėja su savo vaikinu Travisu Kelce ketina dalyvauti muzikos festivalyje „Coachella“.

Primename, kad T. Swift turtas viršija milijardą dolerių. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na turint milijarda doleriu

na turint milijarda doleriu  portretas
ciulpt kazkokiam ten arabuj emiratuose uz 9 milijonus nera tikslo ....

man fu

man fu portretas
Madona nuseno,atsirado nauja besarmatė, žargstosi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių