Quantcast

Trijų vaikų tėtis Stano apie bausmę mergaitės pagrobėjui: ar tikrai viskas gerai

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą sukrėtusią ir tuo pačiu suvienijusią mergaitės pagrobimo istoriją sureagavo ir žinomas dainų kūrėjas bei atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano. Tris atžalas auginantis tėvas atkreipė dėmesį į tai, kad tokio pobūdžio nusikaltimus darantys monstrai sulaukia ne pačių sunkiausių bausmių. 

Savo mintis ir pastebėjimus žinomas vyras išdėstė feisbuko paskyroje. 

„Kiekvienas turintis vaikų nuo sekmadienio išgyveno siaubą. Kaip gali būti, kad 2024 metais vaikus grobtų tiesiog gatvėse?“ – savo sekėjų klausė Stano.

Žinomas muzikos prodiuseris pripažino, kad Kaunas dėl čia gyvenančių žmonių gebėjimo susitelkti, yra Lietuvos fenomenas. „Kauniečiai,  jūs – nuostabūs“, – rašė S. Stavickis. 

Vyras net neabejoja, kad ši istorija net negalėjo kitaip pasibaigti ir itin jautrius padėkos žodžius skyrė pareigūnams: „Lietuvos policijos pareigūnai dirbo be paliovos. Kai kurie nemiegojo paromis. Didžiulė padėka. Jūsų šūkis „Ginti, saugoti, padėti“ tokiais momentais skamba kaip malda: „Apgink, apsaugok, padėk“. Begalinis ačiū“.

Tuomet žinomas vyras pasidalino savo mintimis, kurios jam kelia abejonių: „Beliko užduoti klausimą įstatymo leidėjams ir teismams – ar tikrai viskas ok, kad vaiką pagrobęs išsigimėlis gaus daugiausia aštuonerius metus? Ir dar už gerą elgesį bus paleistas po ketverių. Taip kaip tai nutiko „apsitorčinusiam“ kūdikio ir mamos žudikui už vairo, „šokėjų“ ieškančiam pedofilui ir dar šimtams neadekvačias bausmes gaunantiems monstrams. Kodėl mano ir didžiosios visuomenės dalies manymu patys baisiausi nusikaltimai – nusikaltimai nukreipti prieš vaikus, yra taip lengvai baudžiami? Ir taip sunkiai įrodomi? Juk nusikaltimai prieš vaikus yra niekaip nepateisinami. Siūlau persvarstyti bausmes“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Nors poelgis nepateisinamas, bet didžiaja dalimi kaltė atitenka ir tiems, kurie jam esant vaikui nesuteikė pilnos pagalbos. Iš info matyti, kad vaikystėje patirta trauma išaugo į tai kas nutiko. Juk jam būnant vaikui anot žurnalistų, jis paliko sesę ko pasekoje ši buvo išžaginta ir nužudyta, tiesiog, nesuteikta pagalba vaikui išaugo į tai ką turim. Užaugo ligonis.

Delfinas jebanas

Delfinas jebanas  portretas
STANIKAS visur lenda nepateptas giliai ziniasklaidai i užpakaly!!!

Vladas

Vladas portretas
Koncervinė šiūkšlė ,išnaudoja visus atvėjus pasireklamuoti.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių