Quantcast

E. Lucasas: po šauktinių grąžinimo Lietuvą užimti reikėtų nebe 6, o galbūt 76 valandų

Grįžti į straipsnį

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Kodėl Ukrainos kariai rezervistai nuolat pralaimi rusų profesionalams? Šauktiniai ir rezervistai neturi reikiamos parengties. Fizinė ištvermė prastesnė, negu profesionalų. Psichologinė parengtis yra prastesnė. Mokėjimo dirbti su šiuolaikinėmis karo technologijomis (tame tarpe informacinėmis) nėra. Todėl rezervistai negali efektyviai dirbti priešo užnugaryje pavieniui ar mažomis grupėmis. O esant šiuolaikinėms galimybėms greitai sutelkti bet kokius ugnies pajėgumus bet kurioje vietoje, didelės rezervistų grupės labai greitai apsupamos, naikinamos arba išvis neišleidžiamos iš kareivinių, kaip ukrainiečiai Kryme. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

ponai girtuokliai

ponai girtuokliai portretas
Niekas nieka nenori zudyti,nei Rusija,nei amerika.Amerikai pinigai reikalingi,juk is Rusijos nepaimsi,o pas kvailus europiecius galima paimti,tik reikia pagazdinti Rusijos gresme.Protingesnis isnaudoja kvailesni,Visada taip buna.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Emigrantus nuo šaukimo į karą išgelbės iki vos egzistavusieji savanoriai: Neva tai. Tą sako Lietuvos kariuomenės vado padėjėjas pulkininkas Valdemaras Rupšys [1]. Jis taip pat tvirtina, kad atsipirkti pas gydytojus bus brangu, nes reikės duoti visai komisijai. Bet anksčiau irgi buvo tos komisijos, žmonės atsipirkdavo nuo kariuomenės. Skirtumo ponas pulkininkas taip ir nepaaiškino. Norinčių tarnauti jau dabar yra. Jie dirba kariais-profesionalais. Šauktiniais tarnauti gi žmonės verčiami prievarta. Be kyšių neišgyvenantys medikai ir leidimas atsižvelgti į daugybę aplinkybių paverčia visą šį reikalą sovietiniu korumpuotu pasityčiojimu iš skurdžiausių Lietuvos gyventojų. O sugebėjimas išsisukti nuo tarnybos tampa prestižiniu dalyku. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Ar išsilavinimo trūkumas yra viskuo kaltas? Jei išsilavinimas padeda, tai kodėl nematome didelių atlyginimų išsilavinusiems? Išskyrus smulkias išimtis, tokių atlyginimų nėra. Realiai gerus pinigus visame pasaulyje gauna tie, kas turi valdžią korporacijose ir pasaulio finansuose. Lietuvoje žmonių su universitetiniu išsilavinimu yra daug, bet jie nebalsuoja, kaip vienas blokas, todėl yra engiami ir nekenčiami: į karą storos pensininkės, kurios valdo Lietuvą, išsilavinusius varo daugiausiai. Kaip sumažinti dirbančiųjų vargus? (Žiūrėkite čia [1].) Galima apkrauti aukštesniais mokesčiais stambias korporacijas ir turtuolius, atiduodant tuos pinigus dirbantiesiems.Galima pakelti minimalų atlyginimą ir duoti daugiau galių profsąjungoms. Išsilavinimas čia yra ne prie ko (šimtas pypkių, kaip kimba prie manęs neišsilavinusių žmonių kalba...). Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Vištos smegenėlės

Vištos smegenėlės portretas
Putinas ir jo mafija nori žudyti... Bėk slėpkis tuomet, arba į kariuomenę stok, kvaileli...

666 to ne karui uz jav interesus

666 to ne karui uz jav interesus portretas
tu esi durnelis , amerika karo nenori , žudyt trokšta rusijos mafija su putinu .Kaip ir kitų šalių mafijos . Kita žudymo versija ta kad per daug žmonių žemėje . Na ir apie amerika , tengyvena visų tautybių žmonės ir ten dominuoja teisingumas . O rusija yra mafijos šalis kurioje teisingumo nėra .

666

666 portretas
durnas ar šeip priešų prezidentės ir seimo narių aferų pateisintojas ?Pirmiausiai tai šauktiniai savanoriai gerai tuo nes priešo žvalgyba žino juos ir jų gimines , antra kad patogiau sunaikint "viena" bomba nei kad ieškot ir žudyt kiekvieną atskirai . Taip kad jis kliedi apie užėmimą 6 , 76 valandos , o aš sakau kad seimo narių ir prezidentės afera sutrumpina ne užėmimo o išžudymo laiką . Matos kad šalį valdo kai ir kariuomenei vadovauja durniai arba nusikaltėliai , nesuprantantys ko reikia šalies efektyviai gynybai .

von prie parasos janki byb.grauzy

von prie parasos janki byb.grauzy portretas
Lietuviai nekariaus uz Amerikos interesus. Mes gerbiame Rusija.

ne karui uz jav interesus

ne karui uz jav interesus portretas
w w w.you tube.com/watch?v=K0rMZK8ppjMj .panaikinam tarpus tarp w ir po you ir paziurim:)

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Ar išsilavinimo trūkumas yra viskuo kaltas? Jei išsilavinimas padeda, tai kodėl nematome didelių atlyginimų išsilavinusiems? Išskyrus smulkias išimtis, tokių atlyginimų nėra. Realiai gerus pinigus visame pasaulyje gauna tie, kas turi valdžią korporacijose ir pasaulio finansuose. Lietuvoje žmonių su universitetiniu išsilavinimu yra daug, bet jie nebalsuoja, kaip vienas blokas, todėl yra engiami ir nekenčiami: į karą storos pensininkės, kurios valdo Lietuvą, išsilavinusius varo daugiausiai. Kaip sumažinti dirbančiųjų vargus? (Žiūrėkite čia [1].) Galima apkrauti aukštesniais mokesčiais stambias korporacijas ir turtuolius, atiduodant tuos pinigus dirbantiesiems.Galima pakelti minimalų atlyginimą ir duoti daugiau galių profsąjungoms. Išsilavinimas čia juk yra ne prie ko (šimtas pypkių, kaip kimba prie manęs neišsilavinusių žmonių kalba...). Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Galerijos

Daugiau straipsnių