Quantcast

G. Landsbergis: tankų galime laukti, oro gynybos reikia šiandien

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
NUO LANSBERGIO SMARVĖS UŽTEKS IR ORO GAIVIKLIO......

Snaiperis

Snaiperis portretas
Kodėl jie kalba dabar, kai nuo pat karo Ukrainoje pradžios buvo aišku, kad svarbiausia apsaugotas dangus. Ar jie tokie kvaili, ar apsimeta?

to patarimas

to patarimas portretas
tu turi omenyje karbauskis su savo prostitute kildisiene traukinys ir ispanija pas zmona?

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
DUOKIT GEROS GUMOS - RAGATKES GAMINSIMĖS , jeigu ir tų neatims , dabr negali paveldo anūkams perduoti , nėra tam gumos .

patarimas

patarimas portretas
Gabrielius, Austėja vokzal Ispanija

Lol

Lol portretas
Debila jau rusai su raketom puola

Kaunietis

Kaunietis portretas
Du asilai sprendžia karo reikalus O po to reikės kara sukurti sukelti Kažin juk jie abu kariuomenėje nebuve net ginklo rankose nelaikė Manau kad žaislinius šautuvėlius tankus matė Dabar karas su tankais neimanomas nes ir tiltai ne tokie statyti kad tankas pravažiuotu Čia kaip jie rusijos auksa ruošiasi iš banko atiduoti ukrainiečiam Tai toks žmoniu durninimas tai skaitytusi vagystė o nei vienas bankas tokio dalyko nedaleistu kitaip kitos šalys tuoj savo aukso luitus išsivežtu nepaliktu nei vienai dienai Todėl tai butu tam bankui galas Bet žmonės nemasto klauso ju juodo melo ju kalbu i tuščia bet durneliu nemastančiu randa Taip ir čia su ta oro erdve kas kur asilai kokiu ginklu raketu jau išnaikino rusai visas tas jusu raketas likot pliki gana šūda malti Ir bobu atsiuskit tas raketas mėtit nesgatvėse jau nepagaunam

Rita

Rita portretas
Negaliu klausytis šito infantilo mažvaikio- užgiedojoi ir jis kitaip... Vakar Verygos klausimus gavęs- liko be žado, suvapėjęs ažką apie "moskvyčių... Pagarba profesoriui Aurelijui Verygai, kad šito bailaus dinastinio anūko drąsiai paklausė ir apie jo nupirktus namus Australijoje, ir apie" gražuolės" Austėjos parduodamą verslą. O kas iš seimo tribūnos paklaus Gabriuko, kaip JO žmonos verslas susijęs su" Balt caps"? Gražulio juk nėra, o kiti visi opozicijos bailiai.

Uztektu

Uztektu portretas
diplomatijos ir nereiketu jokiu ginklu!

As

As portretas
Turi pinegu prsvoges tei pirk.

Pilietis

Pilietis portretas
Nereikia anūkui lot ant kaimynu, nereiks nei tanku nei tos oro gynybod. Geriau medikam ir mokytojam lešas naudokit nei metalo laužui

Galerijos

Daugiau straipsnių