Quantcast

Per plauką partijos pirmininku netapęs G. Landsbergis: nei nerimauju, nei džiaugiuosi

Grįžti į straipsnį

Rega

Rega portretas
tai varnai. Neapsirinki-tikrai esi varna,pati kvailiausia.Jeigu žmogus, anot tavęs, nusipirko tiek balsuotojų,kad rinkimų metu į ES Seimą surinktų daugiausia balsų, tai pati[ar pats] tikrai varniškai nusikranksėjai.Jeigu tavo varnos galva tai įmanoma,tad pats irgi dumk į Briuselį.

tam varna

tam varna portretas
todėl ir esi varna, kad nesiorientuoji nei laike, nei vietoje. kažin, kas nuskurdino Lietuvą, ar ne okupantai? bet tau vaidenasi Landsbergis ir konservatoriai, matyt, gaila praėjusio sovietmečio su visomis privilegijomis? Gerai, kad tokie, kaip tu, jau nebeilgai maklinės Lietuvoje.

NA

NA portretas
Čia viskas gražu ir elegantiška. Rinkimus laimės DEGUTIENĖ. Žiopliai ir žiūrovai gali pasispjaudyti. Viskas investuojama į ateitį.

varna

varna portretas
Apie kokią pagarbą kalbi. Gal kad jis anūkas ir kaip sakėsi partijoj yra nuo gimimo, tai nebevadinkim tos partijos konservais, o tiesiog lanzberiniais. Čia kaip ir tas lošėjas, kur nusipirko partija ir išdūmė i ES, galimai ir ten pliekia pokerį. Šitie žmones tiek nuskurdinę Lietuvą, kad vos ne pusė išsilakstė,

Sūduvis

Sūduvis portretas
Partijos pirmininku bus tas ką nuspręs Lubianka per savo vietininką TSRS VSK DĖDULĘ.........

sveikinimai

sveikinimai portretas
Sveikinimai tik gerb.Gabrieliui,,,reikia nauju,jaunu ir rystingu veju! Pagarba GABRIELIUI!

Galerijos

Daugiau straipsnių