Quantcast

Skandalingos išvados sukėlė dar vieną skandalą: atskleista jautri Lietuvos žvalgybos informacija?

Grįžti į straipsnį

Visąč komisiją-

Visąč komisiją- portretas
į CYPĘ ir LABAI ILGAM !!!!!!!!!!

Į kalėjimą, atskirose vienutėse!

Į kalėjimą, atskirose vienutėse! portretas
Tą visą nusikaltėlių pseudokomisiją!

I prezika pilnai ilisti

I prezika pilnai ilisti portretas
Ir bus saugu

Informacija

Informacija portretas
negali buti jautri! Ji ne mimoza ir nieko nejunta!

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
"Valstybės saugumo departamentas LNK Žinioms nurodė, kad neturi galimybės susipažinti su visa tyrimo medžiaga." .............................Visas Seimas žino kas išguldyta tyrimo išvaduose, o VSD nežino. Tai velniams tada tokie "nežiniukai" iš viso reikalingi Valstybei?

ll

ll portretas
Tai kokia šios komisijos sudėtis Maldeikis,Vyšniauskas,Mitalas ,Matelis ,buvo ir Kasčiūnas tik Džiugelio su Navicku ir Povilioniu trūko apie objektyvumą negalima kalbėti,Neaiškūs ir tikrieji tikslai, nes knistis kas buvo ar nebuvo kai dabar realybėje jau vyksta svarbesni procesai ,kurie yra ignoruojami ,Jau vien Vilniaus miesto agentųra Go Vilnius ko verta už valstybės pinigus.

Senukas

Senukas portretas
LT prezikai sutepti kgb komunizmu.

Jonas

Jonas portretas
Nesu teisės ekspertas,bet ,mano manymu,visos šios komisijos nariai,balsave už,turėtu sėdėti jau už grotų.Savo veiksmais,vedami partinių interesų,jie sužlugdė jiems skirtas funkcijas atliekančių VSD ir STT darbą.Atskleisdami darbuotojų duomenys jie sukėlė pavojų jų gyvybei ,sužlugdė daug valstybei kainavusias spec.operacijas.

Klausimėliui

Klausimėliui portretas
Kadangi šūdu apsitapšnojo pagrindinė, neliečiamoji mafijinė politinės (ir ne tik) korupcijos partija, tai kaip ir su PIŠ el. parašų rinkimu ar ,,praloštais" stadiono milijonais, nieko nebus. Gali tas Gaižauskas vaikščiot kaip žydas po dykumą kad ir 40 metų, bet nei prokuratūra, nei dar kas nei piršto nepajudins:D) Aiškūs nusikaltėliai vistiek valdys Lietuvą ir turės teisę balotiruotis į rinkimus. Ar pirmas kartas?P.S. Nepamirškit tokiu nedovanotinu nusikaltėlių toleravimu apkaltint lietuvių Tautos. Tik ne Prokuratūros, Konstitucinio teismo ar kitų atitinkamų institucijų kurių pagrindinis uždavinys būtent gaudyt ir sodyt nusikaltėlius. Ir ne tik kriminalinius..

Dovile Sikaliene kurios vyras dirba VSD atskleide snipu

Dovile Sikaliene kurios vyras dirba VSD atskleide snipu  portretas
lizda su visom pavardem , dabar kiekviena Seimo prostitute zino kur koks VSD esnykas tuno krumuose pasislepes ir skaiciuoja rusus ... o Gitanas slaptas zinias nesioja per siena , nulekdamas y Ukraina pas zelensky , tai pas Duda paduduot pas Lenkus, su visais snipu sarasais..O uz sy snipinejima Paleckis turi sedet kalejime [ nes ant jo visas snipu kaltes nurase]

Jezusmarija ,

Jezusmarija ,  portretas
Ką ir reikėjo įrodyti - bakas tuščias ? Klaiku ...

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Atskleidėjai jau suimti?

Galerijos

Daugiau straipsnių