Quantcast

Vilkikai prie Šalčininkų punkto nuo penktadienio turi laukti kitoje vietoje

  • Teksto dydis:

Vilkikai, važiuojantys per Šalčininkų pasienio postą ir laukiantys kelkraštyje bei keliantys riziką eismo saugumui, nuo penktadienio nukreipiami laukti į kitą, mažiau judrų kelią.

Bendradarbiaujant su policija bei bendrove „Kelių priežiūra“ netoli Šalčininkų planuojama įsteigti mobilų postą, taip pat bus įrengti ir laikini eismo reguliavimo ženklai, penktadienį pranešė Susisiekimo ministerija.

„Matome, kad krovininių transporto priemonių buvimas A15 kelio kelkraštyje kelia didelę riziką eismo saugumui ir viešajai tvarkai. Todėl rastas sprendimas perkelti vilkikų stovėjimą į ne tokį judrų kelią“ – pranešime teigė ministerijos kancleris Ramūnas Dilba.

Vilkikai bus nukreipti nuo pasienį su Vilniumi jungiančio A15 kelio į kito mažiau judraus kelio kelkraštį.

Skelbiama, kad eismą nuolat reguliuos Pasienio kontrolės punktų direkcija kartu su policija, taip pat bus įrengti biotualetai ir šiukšlių konteineriai.

Sprendimas nukreipti vilkikus priimtas šią savaitę vykusiame Vyriausybės kanceliarijos Nacionalinio krizių valdymo centro ir Šalčininkų rajono savivaldybės vadovų pasitarime.

Kovo 1 dieną Lietuva uždarė Lavoriškių ir Raigardo pasienio punktus, pernai vasarą Lietuva uždarė taip pat du – Šumsko ir Tverečiaus –punktus. Šiuo metu pasienyje su Baltarusija veikia tik Medininkų ir Šalčininkų punktai. Prie jų pastaruoju metu formuojasi automobilių eilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ko jūs čia kniaukiate nepatenkinti, vergai ? Svarbu , kad jūsų kuprotam žydui gerai, turit but laimingi ..tuoj jus ir i karą nuvarys kaip avinus į skerdyklą , galesit muštis tarpusavyje...

Dabar

Dabar portretas
kiekvienas vairuotojas turi smartfona ar plansete. I juos jis gauna uzduotis,todel netureti negali! Kas draudzia nurodyti jo kontaktus preliminariniuose dokumentuose siuntejams,gavejams,muitines postams,kad vairuotoja iskviestu tada,kada atejo eile formintis? NIekas to nedraudzia ir tam netrukdo! Pagaliau,vairuotojas turi vadybininka,rysi su kuriuo turi visi minetieji! Tiesiog nera laukimo terminalu ir visiems pokuj,kad kencia vairuotojai,aplinkiniai gyventojai,tersiama aplinka,trukdoma eismui. O ir patiems vairuotojams dokumentuose,uzduotyse daznai nera adresu,GPS koordinaciu,kontaktiniu asmenu telefonu. Ir klaidzioja tada,kaip briedziai per ruja,keldami problemas sau ir kitiems. Visa logistika turejo persitvarkyti pries 30 metu! Bet niekam ofisuose to nereikia. Joks vadybininkas neatlieka savo darbo,nes "tas durnius vietoje issiaiskins pats". Juk vairuotojui moka uz kilometrus,tai stovejimas - imonei nekainuoja!

VATINIU draugeliai

VATINIU draugeliai portretas
jei jums taip blogai tai CIAMODAN VOKZAL I V ROSIJU.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių