Quantcast

Šlapimo nelaikymas ir dubens dugno skausmas – jau menka bėda vakarų lietuviams!

  • Teksto dydis:

Baltijos šalyse prieš keletą metų pacientams tapo prieinamas naujas gydymo būdas – funkcinė magnetinė stimuliacija. Lietuvoje yra tik keli tokios įrangos komplektai, o Klaipėdoje – vienintelis klinikoje „Sveikas stuburas“. Tai naujas, tobulesnis 2023 m. kėdės modelis, efektyvus esant visų tipų šlapimo ir išmatų nelaikymui, greitai reabilitacijai po dubens dugno operacijos ar gimdymo, seksualiniams sutrikimams ir lėtinėms dubens ar apatinės nugaros dalies skausmams gydyti. „Magneto Stym“ įrangos komplektas – didžiausio intensyvumo magnetinės terapijos aparatas rinkoje, skirtas ne tik profilaktikai, bet ir gydymui.

Šlapimo nelaikymo problema, pasireiškianti tiek moterims, tiek vyrams

Nusilpus dubens dugno, šlapimo pūslės raumenims ar jiems dirbant nesinchroniškai, gali atsirasti nevalingas, nekontroliuojamas šlapimo nutekėjimas įvairaus amžiaus abiejų lyčių atstovams. Šlapimo nelaikymas yra dažna sveikatos problema, kuri neigiamai veikia tiek moterų, tiek vyrų fizinę ir socialinę gyvenimo kokybę, ekonominę ir psichologinę gerovę. Pagrindiniai potipiai yra stresinis šlapimo nelaikymas (SUI), skubusis (UUI) ir mišrusis (MUI). Funkcinė neuromagnetinė stimuliacija leidžia dubens dugno problemas gydyti greitai, kokybiškai ir efektyviai.

Stresiniam šlapimo nelaikymui būdingas nevalingas šlapimo netekimas fizinių pastangų ar krūvio metu arba kosint ar čiaudint. SUI yra vyraujantis tipas tarp suaugusių moterų.

Skubusis arba kitaip urgentinis būdingas dėl hiperaktyvios šlapimo pūslės (detrusor raumens) – turite skubiai eiti į tualetą, nesuspėjus to padaryti laiku, šlapimas išteka. Pažeisti šlapimo pūslės nervai, pažeista nervų sistema, pažeisti raumenys.

Mišrusis būdingas, kai vargina abu tipai – SUI ir UUI.

Pagrindinis funkcinės neuromagnetinės stimuliacijos principas – naudojimas specialių magnetinių aplikatorių, kurie generuoja stiprų ir koncentruotą magnetinį lauką į tarpuvietę, dubens dugną ir stuburo sritį vienu metu, magnetinės stimuliacijos impulsai prasiskverbia pro raumenis bei kaulus ir pasiekia giliąsias raumenų grupes net iki 12 cm gylyje. To negali padaryti jokia žemo intensyvumo elektroterapija ar kitos rinkoje esančios magnetoterapijos.

Magneto aplikatoriai yra po paciento kėde ir ant kėdės atlošo, kad galėtų veikti tam tikrą kūno plotą. Stiprus magnetinis laukas turi įtakos biologiniams audiniams, ypač raumenims ir nervų sistemai. Aplikatoriaus ribose magnetinis laukas taip pat veikia visus audinius iki 3,5 teslos stiprio magnetiniu lauku. Šis magnetinis laukas yra net 200 kartų stipresnis nei klasikinės magnetinio lauko terapijos.

Didžiuojamės turėdami išskirtinę galimybę padėti vyrams, turintiems prostatito, erekcijos disfunkcijos, hemorojaus, išmatų nelaikymo ir įvairaus tipo šlapimo nelaikymo problemų, po radikalios prostatektomijos. Moterys dažnai kreipiasi dėl stresinio šlapimo nelaikymo, noro šlapintis nakties metu, po dubens dugno chirurginių operacijų, gimdos ir šlapimo pūslės (lengvos) nusileidimo formos, vidurių užkietėjimo ar net pudendalinės neuralgijos.

K-laser cube 4 (Italija) didelio galingumo lazeris 30W. „Sveiko stuburo“ nuotr.

Stuburo ir dubens dugno skausmai bei inovatyvūs sprendimo būdai

Neuromagnetinė kėdė taip pat gydo ir padeda susidoroti su varginančiomis stuburo problemomis. Dažniausiai pacientai prašo padėti išspręsti disko išvaržų, degeneracinių stuburo procesų (osteochondrozė, spondiliozė, spondiloartrozė, osteoporozė) sukeltus skausmus, mažinti sėdimojo nervo uždegimą, neuritą, tarpšonkaulinę neuralgiją, ūmų ir lėtinį stuburo-kryžkaulio skausmą, atsiradusį po sunkaus fizinio krūvio, netaisyklingo pasilenkimo į priekį arba pooperaciniame periode. Šis prietaisas – tikras išsigelbėjimas visiems, kurie išbandė begalę metodų, o teigiamo rezultato nesulaukė. Jau po pirmo apsilankymo pajusite mažesnį skausmą sėdint, vairuojant, miegant ar dirbant. Taikydami pažangiausius šiuolaikiškus mokslo patvirtintus metodus ir įrangą, parenkame efektyviausią personalizuotą kompleksinį gydymą.

Karolina Norkutė, klinikos vadovė. „Sveiko stuburo“ nuotr.

K-laser skausmo gydymas

Dubens dugno silpnumą pastebime pas kas trečią pacientą. Žinodama to sąsają ir svarbą stuburo skausmams, radau itin efektyvų sprendimo būdą – neuromagnetinę kėdę. Tai yra puiki galimybė išsivaduoti nuo ilgai trunkančio ar nuolat pasikartojančio ūmaus skausmo.

Vakarų Lietuvoje esame pirmieji, galintys pasiūlyti šį K-laser metodą. Terapija ypač efektyvi esant sausgyslių ir raiščių traumoms, minkštųjų audinių pažeidimams, raumenų patempimams ar plyšimams, raumenų ir sąnarių skausmams, degeneracinėms sąnarių ligoms, neurologiniams skausmams, kaulų ir raumenų sistemos pažeidimams, uždegiminiams procesams, tinimams. Tai patikimas, saugus ir veiksmingas gydymo būdas, kuris užtikrinamas 4 bangų technologija. Skirtingi bangų ilgiai ir jų dažniai, veikdami kartu, sukuria ypatingo efektyvumo poveikį ne tik palengvindami simptomus, bet ir užtikrindami sėkmingą audinių gijimo procesą.

Tikriausiai esate patyrę situaciją: išbandėte visas skausmą mažinančias priemones, bet jis nepraeina. Iki šiol visi nemedikamentiniai ūmaus ir lėtinio skausmo malšinimo būdai užtrunka mėnesius. Tik K-Laser ūmų skausmą pašalina ilgam, per vieną savaitę atlikus 4–8 minučių trukmės 4–6 procedūras. Lėtinio skausmo malšinimas užtrunka ilgiau – nuo 2 iki 3 savaičių, per kurias atliekama 6–12 procedūrų. Retais atvejais tiek ūmaus, tiek lėtinio skausmo malšinimui prireikia keleto papildomų procedūrų.

Visi gydymo būdai yra veiksmingiausi, kai liga neužleista. Pasirūpinkite savimi šiandien!

Mus rasite adresu Birutės g. 22-319, Klaipėda, registracija tel. +370 638 86 955.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Netiesa

Netiesa portretas
“ Magneto Stym“ įrangos komplektas – didžiausio intensyvumo magnetinės terapijos aparatas rinkoje”. Šis sakinys jau yra melas, kodė niekas netikrina faktų ? Ar vis dėl to pridėjus kuo daugiau “iausio” būsi rinkoje neliečiamas ? Manau, kad pateikus mokslinių bandymų straipsnius būtų visiems aišku, kad 3,5 T tikrai nereikia. Kad suvoktumėt, 1,5 T dar yra toleruojamas skausmas, toliau jau kančia. Sekmės gydantis !

Tai žinoma?

Tai žinoma? portretas
Kai kam tai pasireiškė ir ligi šiol nepraeina po to, kai kurį laiką pavartojo generinį vaistą, sukėlusį daug sunkių komplikacijų. .

Kaip supratau-

Kaip supratau- portretas
Tai privačipoje klinikoje ir MOKAMAI. O kodėl to nėra nei ikš vienų ligoninių???
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių