Quantcast

Šlapimo nelaikymas: kodėl verta rinktis „Cristal Revive“ terapiją?

  • Teksto dydis:

Daugybė įvairaus amžiaus žmonių dėl įvairių priežasčių susiduria su šlapimo nelaikymu. Nevalingas šlapimo pratekėjimas, net jei iš pradžių pasireiškia vos keliais šlapimo lašais, yra varginanti ir su laiku vis daugiau nepatogumų kelianti problema.  Estetinės ir lazerinės medicinos klinika „Era Esthetic Avenue“ siūlo išeitį, kartu pakeisiančią ir intymaus gyvenimo kokybę.

Kas lemia?

Vienoms šlapimo nelaikymas pasireiškia bėgant ar kosint, fizinio krūvio ar net lytinių santykių metu. Kitoms – net ir esant ramybės būsenoje, pavyzdžiui, miegant. Tai neleidžia atsipalaiduoti, gerai išsimiegoti, mėgautis laisvalaikiu, trukdo darbinei veiklai.

Šią būklę gali lemti kasdieniai įpročiai, hormoniniai pokyčiai, susilpnėję, pavyzdžiui, po nėštumo ar dėl menopauzės, raumenys, tam tikros būklės, kai kurie gėrimai, maisto produktai ir vaistai, stimuliuojantys šlapimo pūslę ir skatinantys šlapimo išsiskyrimą.

Šlapimo nelaikymą dažniau patiria vyresnio amžiaus moterys, tačiau tai nėra neišvengiama ar nekoreguotina.

Be intervencijos

Tai akivaizdi problema, tačiau moterys apie ją vengia kalbėti, vengia ieškoti pagalbos ir tyliai kenčia. Nekentėkite, o užsukite pasikonsultuoti į „Era Esthetic Avenue“.

„Tai unikali sistema Kaune be jokios intervencijos. Sėdint ant specialios kėdutės yra stimuliuojami dubens raumenys. Taip pašalinama ne viena problema, tarp jų ir šlapimo nelaikymas“, – apie dubens raumenų stiprinimo, jų tonuso gerinimo terapiją „Cristal Revive“ ir kėdutę „Cristal Fit“ pasakojo kineziterapeutė Dominyka Žakevičiūtė.

Viena priemonių, stiprinančių dubens dugno raumenis, gerinančių šlapimo pūslės kontrolę, o kartu ir seksualinę funkciją, yra Kėgelio pratimai. Tuo pačiu principu veikia ir kėdutė, tačiau raumenys yra treniruojami už jus.

Partnerio nuotr.

„Cristal Revive“ terapijos metu kėdutė per pusvalandį, kiek trunka viena procedūra, padeda atlikti net iki 20 tūkst. Kėgelio pratimų. Tiek pratimų savarankiškai atlikti būtų sudėtinga, prireiktų daug laiko ir pastangų. Be to, paveikiami ir tie raumenys, kuriuos savarankiškai būtų gana sunku treniruoti.

„Technologijos privalumas – 5 teslų stiprumo elektromagnetinė banga, kuri yra net kelis kartus stipresnė nei įprastai tokių kėdžių“, – kalbėjo D. Žakevičiūtė ir pridūrė, kad šios įrangos gamintojas – vienas Europos estetinės medicinos lyderių, daugiau nei dvylika metų siūlantis prancūzišką kokybę – inovacijas ir aukščiausius standartus atitinkančius sprendimus.

Ir vyrams, ir moterims

Kineziterapeutė paminėjo, kad procedūra rekomenduojama moterims po gimdymo, per menopauzę ir po jos, kai sumažėja moteriškojo hormono – estrogeno, rekomenduojama ir norint pagerinti tarpvietės raumenų tonusą ir išspręsti intymios sveikatos problemas.

„Cristal Revive“ terapijos metu kėdutė per pusvalandį, kiek trunka viena procedūra, padeda atlikti net iki 20 tūkst. Kėgelio pratimų.

 

Procedūra tinka ir vyrams, gydo šlapimo nelaikymą ir potencijos sutrikimus – viena priemonių, padedančių pagerinti intymaus gyvenimo kokybę. Tų pačių dubens raumenų stiprinamas turi įtakos ir norint išvengti potencijos sutrikimų, paskatinti seksualinį potraukį.

Procedūra nesukelia jokio skausmo, diskomforto. Jos metu jausmas neįprastas, nes raumenys dirba nevalingai – be jūsų valios ir pastangų.

Viena kontraindikacijų – procedūros negalima atlikti per menstruacijas. Visos kontraindikacijos ir būklės atidžiai įvertinamos ir aptariamos individualiai per konsultaciją.

Terapijos poveikis – individualus, tačiau rezultatai pastebimi jau po pirmosios procedūros. Klientai pastebi, kad, kalbant apie šlapimo nelaikymą, mažėja pratekėjimas, nebereikia taip dažnai vaikščioti į tualetą, jie komfortiškiau jaučiasi, pavyzdžiui, plaukiodami baseine.

Geriems rezultatams pasiekti vidutiniškai pakanka 6–8 procedūrų.

Kodėl verta rinktis „Cristal Revive“ terapiją?

Patogumas – visos procedūros metu patogiai sėdima, kol elektromagnetiniai impulsai stimuliuoja dubens raumenis.

Komfortiška – procedūrai nereikia apsinuoginti. Visos procedūros metu klientai būna apsirengę. Patariame dėvėti judesių nevaržančią ploną aprangą.

Higieniška – rūpinamės savo klienčių sveikata ir patogumu, sistema yra kruopščiai paruošiama kiekvienam seansui. Pati kėdė yra padengta antibakteriniu, antigrybeliniu pamušalu.

Preciziškumas – per terapiją veikiami tik dubens dugno raumenys, nepaveikiant kitų audinių. Procedūra atliekama itin tiksliai ir suteikia maksimalų komfortą.

Individualumas – kiekvieno kliento būklė ir poreikiai yra itin individualūs, todėl ir intymios sveikatos problemos sprendžiamos tik įvertinus jūsų situaciją ir interesus, užtikrinant terapijos saugumą. Procedūros parametrai parenkami individualiai, nes tai yra geriausias kelias į puikius rezultatus ir geresnę gyvenimo kokybę.

Neskausminga – dubens dugno raumenų stiprinimo terapijos metu naudojamų elektromagnetinių impulsų poveikis iš pradžių pasirodys neįprastas, bet yra neskausmingas, todėl per visą procedūrą galėsite jaustis patogiai.

Patikima – šio metodo veiksmingumas įrodytas kliniškai. Pasaulyje pripažinimą pelniusios kompanijos technologija jau daugybei moterų padėjo išspręsti su šlapimo nelaikymu susijusias bėdas.

Tinka skubantiems – procedūrai nereikia specialaus pasirengimo, ji trunka 30 minučių, nėra poprocedūrinio laikotarpio. Seansai atliekami kas 2–3 dienas. Vidutiniškai pakanka 6–8 procedūrų.

Poveikis – pirmuosius pokyčius pajusite jau po pirmojo seanso.

Partnerio nuotr.

Pasinaudokite galimybe pasirūpinti savo sveikata ir gera savijauta jau dabar!

Daugiau apie dubens raumenų stiprinimo terapiją „Cristal Revive“ ir kėdutę „Cristal Fit“ rasite https://lazerineklinika.lt/proceduros/dubens-raumenu-stiprinimas/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne visada

Ne visada  portretas
raumenys kalti, kad nesulaiko šlapimo. Didelis nuopelnas tenka skiepų nuo kovido žarnyne sukeltas chaosas. Moterims jis išverčia lauk makšties sienelę, stipriai sukietina ją ir dirgina šlaplę. Kitiems - agresyvaus generinio vaisto poveikis (ypač, kai nepaisyta kitų ligoniui skirtų vaistų - koks bus viso suvartotų vaistų mišinio poveikis).

patarimas

patarimas portretas
todėl, kad ją naudoja ir Adamkelis ir ožys

Gydytoja

Gydytoja portretas
Nepadeda, melas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių