Quantcast

Ar nuolaidos padeda sutaupyti?

Grįžti į straipsnį

Akcija

Akcija portretas
"Kaina iš pradžių išsipučia,po to prisikabina nuolaidą."

štai kaip tas veikia

štai kaip tas veikia portretas
iki nuolaidos prekė kainavo 10€ kuri vėliau "netikėtai" pabrango iki 12€ kurią mielaširdingi prekeiviai mums iškišinėja už 11€ jau kaip su "nuolaida"

Jokiu

Jokiu portretas
nuolaidu jokiame versle nebuna! Produktas verciau utilizuojamas,nei numusama kaina.

Jei

Jei portretas
nuolaidas medzioji po visa miesta - tikrai ne!

akcija-atrakcija

akcija-atrakcija portretas
Taip , tikrai padeda ... bet tik tada jei pirksi TIKTAI tą prekę ! Nes tądien kitoms prekėms nepastebimai kainos būna keliais centais aukštesnės ... pusiausvyra ! :)

kartais

kartais portretas
bet dažnai prekybininkai pirmiau pakelia kainą, o paskui rodo 30% nuolaidą. Žmonės perka ir nesusimąsto, kad prieš porą dienų ta prekė be nuolaidos kainavo tiek pat, kiek dabar su nuolaida.

tikimybių teorija

tikimybių teorija portretas
Padeda sutaupyti prekybininkams.

senas kavenskas

senas kavenskas portretas
Be abejo padeda .... ir bankai sumokėję taip vadinamąjį ,, solidarumo mokestį '' ( gal kas paaiškintų- su kuom ? ) , dabar žvėriškai ,,solidariai'' užkėlė paslaugų įkainius , ne tik sutaupė bet ir uždirbo... ane , skaistę ir šimonyte ?

ttt

ttt portretas
...jei nuperki tikrai akcijinę prekę tai tikrai būna labai besibaigiantis naudojimo terminas, net į šaldiklį įdėjus spėja sugesti ir nebėra ko vartoti. Akcijos -tai tik nuostolinga , tai ne taupymas )

Pelėda

Pelėda portretas
Gerbiami pensininkai, Jūs nusipelnėte gyventi oriai. Tad nustokite verkšlenti. Nuolaidomis manipuliuos tol, kol jomis tikėsite. Va kai jūs daugiau apsipirkinėsite turguose, mažose parduotuvėlėse ar tiesiog pas ūkininkus, tada prekybos centrų savininkai bus priversti mažinti kainas ir nustos žeminti žmones. Kas galite, apsipirkinėkite ne Lietuvoje. Tada pamatysite, kad po kurio laiko kainos savaime nukris.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Kas gauna tūkstantines algas,kaip šitam straisnyje pasisakę įmonių atstovai,tai jiems nuolaidos buvę nebuvę,bet kas gauna tik pensijas,tai tikrai jos aktualios.Nereikia čia žmonių nuteikinėti,kad nereikia nuolaidų,nes tuoj valdžia priims įstatymą,uždraudžiantį nuolaidas,kaip priėmė,kad nuo rudens nebus besibaigiančio galiojimo prekių parduotuvėse.Maisto bankas jas dalins nemokamai tiems,kurie spekuliavo,o dirbusiems mažai apmokamus darbus, bus Špyga.

marketologija

marketologija portretas
kuo didesnės nuolaidos ir daug nuolaidų, tuo jos geriau padeda suprasti ir suvokti vartotojams, į kokį jie skurdą klimsta. ir tai varo į neviltį, žinojimas kad pajamos neauga, ir reikia vis labiau taupyti. tokia realybė

Jo

Jo portretas
Nuolaidos ir ju korteles tai masalas kvailiams kai tave durnina o tu uz tai dar susimoki nera jokiu nuolaidu yra tik zaidimas kainomis kai uzsidedi tris kartus paskui truputi nuleidi ir visi puola pirkti bele ka kad tik su nuolaida sekmes nuolaidu ieskotojm

Vygis

Vygis portretas
Pradeda. Bet mes turime kur sandeliuoti ir perku ilgo galiojimo prekes. Pvz indaploves tableciu kurias naudojome nuolaida 50% didziausiam ipakavimui. Nusiperkau 3 dezes ir turiu metams. Taip darau ir su tualetiniu popieriumi, ranksluosciais, skalbimo priemonem ir tt.

Labai padeda.

Labai padeda. portretas
...

Galerijos

Daugiau straipsnių