Quantcast

Gyventojai nemoka PSD įmokų: skola „Sodrai“ – 234 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

Lietuvninkas

Lietuvninkas portretas
Sita problema tikrai turetu buti adresuojama. Dirbantysis, bedarbis ar tam tikra darba dirbantis kitaip ir turetu moketi nes sitas subendrinimas skurdina nepasiturincius zmones, psd vis Kyla kasmet nes dideja minimalus atlyginimas, o nedirbantysis dar daugiau isivelia I skolas. Toks skolos padarinys yra nelogiskos taisykles ir tikrai ne vieno zmogaus kalte. Lygybes absoliucios visiem negali buti nes krahas kitaip.

Pikti

Pikti portretas
Tokią valstybę,kurioje gydymo sulauki po kelių mėnesių,metų( yra ir tokių) tik paduoti į tarptautinį žmogaus teisių pažeidimo teismą.Moki,moki,o kai reikia skubios pagalvos,tai sumoki ,pradedant nuo priėmimo iki gydytojų skyriuose,chirurgų,tai tiek jiems "sumoki",kad tavęs nenumarintų,kad oho...Teko ne kartą susidurti dėl artimųjų.Tad mes jau nebemokam.TŽTP TEISME PRISITEISTUME TIEK,KAD UŽTEKTŲ NE TIK GYDYMUI ,BET IR NORMALIAM GYVENIMUI.

As

As portretas
Uz ką jiems moket? Kad laukiu 2men.pas specialista?jau geriau kaip uzsieny,is bedarbiu po kelis eur,ocia tikrai kad eilinis pinigu plovimas parazitams vis maza..t

Raima

Raima  portretas
Sodra akivaizdu jūs žmonės apvaginejate žmonės skęsta skolose jūs nk tikusi įstaiga nebereikalinga nk žmonės tik skolose nes jūs vagete iš jų paskutinį skatika

Anonimas

Anonimas portretas
ta pavelda su vagiu saika seniai reikia naikinti !

Vilkas

Vilkas portretas
Už ką mokėti .už tokias paslaugas ir tokias reformas,jūs turėtumėt mokėti.kada Kauno klinikų greitoji reikia laukti pagalbos 8 valandas ,ir dar mokėti jums.

O pasakykite,

O pasakykite, portretas
kad locka,is ko moketi ta pisede bedarbiui,kuris neturi JOKIU PAJAMU!?? Juk jei ju neturi - net bobutes paskolos tam nepaimsi!

konstitucine N E A P Y K A N T A

konstitucine  N E A P Y K A N T A portretas
NEMOKESIM jokiu papildomu imoku nes MOKAM MOKESCIUS is kuriu yra islaikoma ir SAM ir musu gydymas. Jeigu ir toliau musu mokesciai nueis i Ukrainos nacistu kisenes -- NEMOKESIM MOKESCIU is viso. Mes esam priversti duoti kysius gydytojams kad gydytu mus nes gydytojai sako kad jie mazai gauna ir NEGYDYS visoky ubagyna .Tai kur nuplaukia musu mokesciai, prakeikti valdzios vagys ?

Gerai, kad nemoka PSD

Gerai, kad nemoka PSD portretas
Ar mokėti, kad būtų išlaikomi nukvakę medikai? Dirba ir virš 65 m būdami, patys prasigėrę, o tų medikų vaikai visi išlaikytiniai, iš tų medikų susirinktų kyšių ir visokių nešvarių sandorių su farmacininkams ir donorystės purvino biznio gyvena. Ar galima tokiems duoti savo mokesčius? Per karantinus 2020-2022 m visi pamatė, kad medicinos sistema sugriuvus. Žmonės reikalui esant gydosi ne Lietuvoje. Be to, protingesni nusiperka draudimą atskirai, kainuoja keli eurai ir naudojasi kokybiškomis medicinos paslaugomis privačiai. Net neieškokite, kad būtų Sumokėta už griūvančią narkomanų ir ligonių medikų buvimą ir parazitavimą iš žmonių mokesčių.

Idomu,

Idomu, portretas
kodel sali islaiko ubagai,o ne milijonieriai,kurie viskuo ir naudojasi!?

Teisingai daro

Teisingai daro portretas
Mažiau išvogs

WTF?!

WTF?! portretas
Eilinė afera pinigams plauti.Užsienyje,kurį taip labai mėgsta kopijuoti Lt politikai,sveikatos mokesčio dydis priklauso,nuo profesijos pavojingumo,o bedarbiams yra tik simbolinis.Taigi vienas gali mokėti 10€,o kitas 50€,priklausomai nuo rizikos.Taipogi naglumas yra lupti pinigus už pažymas,kurios yra elektroninės,kur net popiergalio spausdinti nereikia.Apie visokių degradų gydymą iš visų sąskaitos reiktų gerokai susimąstyti.Vienas žmogus sąžiningai moka įmokas,bet pas daktarus nesilaiko,nes nemato reikalo ten eiti dėl "pramogos",o štai koks narkomanas ar prostitutė,net negalvoja mokėti,nes yra gi drneliai,kurie moka,tai kam jiems reikia?!Tokiems,kuriems prireikia medicinos paslaugų,dėl vedamo degradiško gyvenimo būdo,privaloma taikyti mokestį už gydymą.

Blin

Blin portretas
Koks gali būt mokestis, kai nėr pajamų? Kuo jį mokėt, iš utėlių aliejų spaust? Kol PSD sudarė pajamų mokesčio dalį, tokio išsidirbinėjimo nebuvo, bet panižo švarkeliui daugiau bardako pridaryt, tai "sumažino" GPM ir įvedė PSD. Dirbantys užsieniuos vienas dalykas, o neturintys darbo - visai kitas.Praradusiam darbą žmogui jau ir taip nelengva, tai dar staiga pasidarė sodrai skolingas, nors nieko iš jos nesiskolino. Tokia ir tvarkelė, kai galvojama subine...

Galerijos

Daugiau straipsnių