Quantcast

M. Navickienė Kaune atidarys regioninį karjeros centrą

  • Teksto dydis:

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė pirmadienį Kaune atidarys regioninį karjeros centrą, domėsis socialiai atsakingu verslu.

Kaune bus atidarytas dar vienas Užimtumo tarnybos regioninis karjeros centras, pranešė ministerija.

Užimtumo tarnyba šiais metais iš viso planuoja atidaryti 14 regioninių karjeros centrų. Tokie centrai jau veikia Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Tauragėje, Šiauliuose, Panevėžyje.

Svarbiausias tokių centrų tikslas – padėti pasirinkti profesiją, kuri būtų paklausi, atlieptų pagrindines šalies raidos kryptis, skatintų skaitmenizacijos, žaliosios ir žiedinės ekonomikos vystymąsi bei skatintų rinktis inžinerinės srities specialybes.

Kaune ministrė taip pat susitiks su socialiai atsakingais verslais, įgyvendinančiais žmonėms su negalia svarbias iniciatyvas. Ji apsilankys įmonėje „Camelia“ ir agentūroje „Hero Talents“, pasveikins Jono Valančiūno paramos fondo ir Maltos ordino pagalbos tarnybos organizuojamą konferenciją „Paauglystės nesuplanuosi“.

M. Navickienė dar numato apsilankyti globos namų „Vija“ padalinyje – grupinio gyvenimo namuose vaikams su autizmo spektro sutrikimais, taip pat suaugusių asmenų dienos užimtumo centre „Laimės žiburys“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kaip ji visur suspėja,juk sėdi ant dviejų kėdžių?Reikia jai iš po užpakalio ištraukti tas kėdes,tai gal šviesesnės mintys ateis į galvą...taip sakant pagal Nausėdą reikia atvėsti.Ji sukuria tik blogį,o ne gerovę žmonėms.

Labai jau sopulingu veidu nuotraukoje...

Labai jau sopulingu veidu nuotraukoje... portretas
Bilotaitė nuotraukose dar rūstesnė...

Klausimas

Klausimas portretas
Na kokia nauda iš tų profesijų keitimų ir mokymų? jei elektriką išmokysite šaltkalvio darbų, o šaltkalvį- elektriko- ar pasikeis kas? Be to, kad bus ištaškyti milijonai saviems "mokytojams"? Tegul moka normalų atlyginimą ir užteks tų darbuotojų.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių