Quantcast

Spręs, ar e. cigaretėmis leisti prekiauti tik vaistinėse ir tik su receptu

Grįžti į straipsnį

8888

8888 portretas
Jei vaistinės atsisakys, tada galima bandyti ligoninėse ir mokyklose....

Čia priėjo kindziulis ir tarė:

Čia priėjo kindziulis ir tarė: portretas
Ir dar reikės prezidento parašo ant recepto!

ttt

ttt portretas
Man tai atrodo, kaip paskutinis proto šuolis į beprotybę. Kadangi proto nerandama, tai siūlau tabaką ir jam prilyginamus gaminius pardavinėti VYNOTEKOJE. Mano akimis, tai puikiausia simbiozė.

Na

Na portretas
kvailiau nebesugalvoti matyt,kad seimas sprendžu tokius dalykus,kokiam proto bokštui kilo toks pasiūlymas kartu su vaistais pardavinėti nuodus,lyg medikai skatintų rūkymą,ar nebėra svarbesnių dalykų

Darius

Darius portretas
Tai alkoholi reiketu vaistinese pardavineti ir si daktaro receptu gera ideja pakelti kainas

dar

dar portretas
Uždraust tą brudą, nugriaut su buldozeriais tas krautuves,uždraust nuotraukas su dūmus pučiančiom idijotėm ir t.t

S.S.S.

S.S.S. portretas
aplamai reikia nereikia kištis į suaugusiųjų gyvenimus. Nori rūko elektronines, nori paprastas čia jų reikalas. O dabar kažkas nusprendžia už suaugusius ale sveikatą saugo. Dukra savaitgalį su draugais važiavo į Latviją pasivažinėti, tai parsivežė jaunimėlis visko blokais, dėžėmis. Dar paklausiau kam tokiais kiekiais, tai sako daug užsiprašiusių buvo. O jaunimėliui tik 18. Tai įstatymai apeiti be problemų. Nes realiai įstatymas niekinis jei kaimyninėse šalyse viską gali įsigyti, kas pas mumis prekiauti uždrausta.

Anonimas

Anonimas portretas
o sperdimus priimantiem išsitrezvinti ir išsivalyt organizma nuo narkotiku ,kiekviena diena.

pensininkė

pensininkė portretas
nuo kokios ligos išrašys e. cigaretes, jau dabar vaistinės virto parfumerijos parduotuvėmis tai dar ir cigaretėmis prekiaus, tikrai ir nuodai ir vaistai viskas vienoje vietoje. o kita kokia demokratija jei viską draudžia tik mokesčius vis didina ir didina

Veryga, tu mūsų Veryga

Veryga, tu mūsų Veryga portretas
Atsiknisk tu nors kartą nuo mūsų. "Kanados politikė atsiprašė „antivakserių“: „jūs buvote teisūs, mes klydome“, o kada atsiprašysi tu mūsų visų? Visų galų meistras dabar užsipuolė tik el. cigaretes, nors narkotikai upelkiais teka į jaunimo smegenis. Įdomu ar jis jas naudojo kada ar tik paveikslėli juos matė? Man panašu, kad jis naudoja kažką stipresnio, nes labiau piktas tik ant alkoholio ir el. cigarečių, o ne narkotikų. Apie juos matyt jis geros nuomonės ir šumo nekelia.

Galerijos

Daugiau straipsnių