Quantcast

Didelių tatuiruočių pasaulis

  • Teksto dydis:

Tatuiruočių pramonė yra tokia daugiasluoksnė, kad šioje visavertėje visatoje kiekvienas atranda tai, kas jam artima: savo stilių, dydį, siužetą, spalvų gamą. Galima diskutuoti, kas gražiau ar geriau, bet ar tai iš tikrųjų svarbu? Turėdami gausią patirtį, VEAN TATTOO gali teigti, kad jūsų savęs ir savo kūno vizija yra vienas iš pagrindinių aspektų, norint visiškai panirti į tatuiruočių pasaulį. Šiame straipsnyje norima papasakoti apie panirimo procesą, kuris atsispindi didelio masto darbuose ant kūno.

Didelės tatuiruotės – kas tai? Kaprizas, brangus pomėgis ar menas? Pirmiausia, tokių darbų negalima lyginti su impulsyviais, neapgalvotais veiksmais. Didelės tatuiruotės – tai rimtas darbas, reikalaujantis atsakingo požiūrio iš jūsų ir tam tikro meistriškumo iš tatuiruotojo. Antra, su tokia tatuiruote sunku likti nepastebėtam, todėl reikia būti 100 % įsitikinusiems savo sprendimu, kad vėliau nereikėtų rinktis aprangos, kuri uždengtų tatuiruotę. Daugelis veiksnių daro įtaką mados tendencijoms, bet tatuiruotė – tai kažkas daugiau nei akimirksniu praeinanti mada. Pasaulyje nėra dviejų vienodų pirštų antspaudų, kaip ir nėra dviejų vienodų tatuiruočių. Jūsų tatuiruotė visada bus unikali, nes tai absoliutus rankų darbas nuo pirmo taško, padaryto tatuiravimo mašinėle, iki paskutinių linijų.

Apie ką verta pagalvoti prieš pasiryžtant tokiam rimtam žingsniui?

Prieš darant dideles tatuiruotes, svarbu atidžiai įvertinti kelis dalykus. 

1. Ar esate pasiruošę mokėti už gerą darbą?

Tatuiruotės, kaip socialiai nepalankių sluoksnių simbolio, stereotipai seniai išnyko. Graži ir kokybiška tatuiruotė kainuoja nemažai pinigų. Kuo didesnė tatuiruotė, tuo ji brangesnė. Tai logiška, nes tokiam darbui reikalinga meistro kvalifikacija ir daug laiko. Dideliems projektams gali prireikti nuo kelių mėnesių iki metų, priklausomai nuo pasirinkto eskizo masto ir jūsų jautrumo skausmui. Galiausiai mokate už tai, kas liks su jumis visą gyvenimą, čia tikrai ne vieta derėtis ar taupyti.

VEAN TATTOO“ nuotr.

2. Meistro pasirinkimas

Čia nėra jokių gudrybių, suprasite, kad visos žvaigždės sėkmingai išsidėstė, kai rasite patyrusį meistrą, specializuojantį būtent didelių tatuiruočių srityje. Jo portfolio bus pilnas darbų su jūsų mėgstamu stiliumi. Tinkamas menininkas įgyvendins drąsiausias idėjas, paversdamas procesą tikru kūrybiškumu ir įgyvendintomis fantazijomis.

VEAN TATTOO“ nuotr. 

3. Skausmo riba

Didelės tatuiruotės tikrai skirtos ištvermingiems. Neabejotinai nereikia sėdėti seanso metu 24 valandas po braškančios mašinėlės garsais, kur tatuiruočių meistras jus kankina valandų valandas. Patikėkite, meistrai pavargsta ne mažiau nei jūs, todėl 4–6 valandos vienam seansui yra pakankamai. Bet ar būsite pasiruošę reguliariai praleisti šį laiką kiekvieną mėnesį ilgesnį laikotarpį? Gerai pagalvokite.

VEAN TATTOO“ nuotr. 

4. Stilius ir spalvų paletė

Profesionaliai atlikus, beveik visos didelės tatuiruotės, nepriklausomai nuo jų stiliaus, atrodo neįtikėtinai įspūdingai. Tai gali būti akvarelė, realizmas, biomechanika, ornamentika. Visi šie stiliai sukurti tam, kad juos dėvėtų su Luvro vertu užmoju. Būsimos kūrinio spalvos paletė priklauso nuo jūsų skonio preferencijų. Gerai pagalvokite, su kokiu „aksesuaru“ jums bus patogu bet kokioje situacijoje.

VEAN TATTOO“ nuotr. 

Didelė tatuiruotė – didelė atsakomybė, ją uždengti ar pašalinti bus labai sunku ir daug brangiau, nei jos pradinė kaina, o kartais to padaryti bus net neįmanoma.

VEAN TATTOO komanda įsitikinusi, kad apgalvotas sprendimas dėl didelių tatuiruočių yra neįkainojama investicija, kuri atgaus norimą gyvenimą jūsų kūne.



NAUJAUSI KOMENTARAI

faktas

faktas portretas
Kuo zemesnis socialinis statusas, tuo daugiau tatuiruociu. Matete kur nors pasaulyje tatuiruota prezidenta ar ministra? Lietuva nesiskaito, nes landsbergistai normaliems zmonems nepriklauso.

Kiek \\\\\.../////

Kiek  \\\\\...///// portretas
dar tą maliavotą Velnią laikys?

Jadzė vienuolė

Jadzė vienuolė portretas
Jo b i b y s turi dvidešimt šaratų, o ypač patinka kur pizutės būna su reifu, atsidarai pavarai ir vėl uždarai...jokių kitų jobariukų....
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių