Quantcast

Kaip apsispręsti dėl tatuiruotės dydžio?

  • Teksto dydis:

Klausimas, kuris visada bus aktualus. Išsamiau išnagrinėkime mažų ir didelių tatuiruočių aspektus. „Vean tattoo“ stengiasi pateikti svarbiausią informaciją, remdamiesi savo patirtimi. Tikimės, kad mūsų straipsnis padės jums atsakyti į šį nelengvą klausimą. 

Tatuiruotės dydis yra pakankamai svarbus aspektas, taip pat kaip ir jos stilius bei vieta ant kūno. Pasirinkimas, kokio dydžio bus darbas, yra viena esminių tatuiruotės darymo proceso dalių, kurioje yra daugybė niuansų. Jei ruošiatės darytis pirmąją tatuiruotę, rekomenduotume pradėti nuo mažos. Maža tatuiruotė – puikus būdas išbandyti save. Tai proga susipažinti su tatuiruotės darymo procesu ir suprasti, kaip jausitės, turėdami nuolatinį ornamentą ant savo kūno. Tokią tatuiruotę galima lengvai pašalinti, jei persigalvosite, arba priešingai – ji gali paskatinti jus ryžtis didesniems projektams. Tokios tatuiruotės yra tvarkingos ir greitai atliekamos, puikiai išryškina žmogaus individualumą. Taip pat jų priežiūra gydymo metu yra paprastesnė. Tačiau jei norite kažko detalaus, su siužetu, būkite pasiruošę padidinti eskizą – tam, kad jūsų piešinys būtų aiškiai matomas ir laikui bėgant nepavirstų išplitusia dėme. Tatuiruotė ne visada atrodys taip pat, kaip iškart po procedūros. Tai reiškia, kad, laikui bėgant, ji praras spalvą ir išsilies, plonos linijos taps storesnės. Tai normalus procesas, kurį reikia įvertinti. Didelėse tatuiruotėse tai nėra taip pastebima, kaip mažose.

„Vean tattoo“ nuotr. 

Kainos klausimas taip pat svarbus. Galų gale, tatuiruotė nėra sezoninis drabužis, tai –ornamentas, kuris liks su jumis ilgus metus. Todėl, jei šiuo metu neturite pakankamai lėšų dideliam projektui, padarykite mažą, bet kokybišką tatuiruotę. Arba sutaupykite pinigų svajonių tatuiruotei. Svarbiausia neskubėti.

Jūsų profesija yra dar vienas svarbus aspektas, turintis įtakos pasirinkimui. Yra profesijų, kurios reikalauja laikytis tam tikro aprangos kodo. Mažos tatuiruotės nelabai pastebimos, jas lengviau paslėpti. Tačiau tai nereiškia, kad didelės tatuiruotės jums uždraustos. Tiesiog darant tatuiruotę, rinkitės tokias kūno vietas, kurias visada dengs drabužiai. Dažniausiai tokios vietos yra viršutinė šlaunies dalis, kryžkaulis, pilvas, nugaros sritis, šonkauliai, krūtinė, pečiai.

Anatomija. Pasirinkdami vietą būsimai tatuiruotei, atsižvelkite į jos dydį. Maža tatuiruotė ant didelio odos ploto pasimes. O didelė tatuiruotė ant mažesnių kūno dalių atrodys per daug masyviai.

Kaip matoma, skirtingi tatuiruočių dydžiai turi savo privalumų ir trūkumų. Viskas priklauso nuo kiekvieno žmogaus asmeninio grožio suvokimo. Kažkam patinka tatuiruotės įvairiose kūno vietose, tuo metu kitiems patinka didelės tatuiruotės japonišku stiliumi, užimančios visą nugaros plotą ir formuojančios vieną bendrą piešinį.

Nepriklausomai nuo jūsų skonio, esame įsitikinę, kad „Vean tattoo“ rasite „savo“ meistrą. Laukiame jūsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kubietis ant pimpio buvo išsitatuiravęs " Sveiki atvykę į Kubą- saules, lietaus , gražių moterų ir gero vyno šalį. Kartą apsilankę pas mus neužmiršite šito visą likusį gyvenimą". Aišku, ispaniškai. Va čia tai tatuiruotė, suprantu.....

Teisinga ministere.

Teisinga ministere. portretas
Tik paskutinis idijotas darko savo kuna.

ROL ROL

ROL ROL portretas
Velnio reikalai su piesiniais ant kuno vaikscioti !!!!!!
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių