Quantcast

Grožio konkursas – motyvacija tobulėti

  • Teksto dydis:

Pirmąjį gruodžio savaitgalį Vilnius alsavo mada – čia vyko jau trečiąjį kartą organizuojamas grožio konkursas „Veidrodėli, veidrodėli“. Išskirtinėje „Aerocity“ erdvėje vykusiame renginyje modeliai varžėsi penkiose skirtingose amžiaus kategorijose, o jų eiseną ir laisvumą scenoje vertino profesionalų komisija, kurioje netrūko garsių žmonių.

Vertino garbinga komisija

„Veidrodėli, veidrodėli“ konkurse dalyvės varžėsi ne tik skirtingose amžiaus kategorijose, tačiau kovojo ir dėl kitų titulų. Konkurse buvo renkamos elegancijos, fotografijos, kosmoso, karalaitės, charizmos, gracijos, žvilgsnio, publikos, II ir I Vice nugalėtojos.

Jas išrinkti padėjo garbinga komisija, kurioje buvo galima išvysti ir daug žinomų veidų. Šiais metais komisijos narių kėdes užėmė grožio konkurso „Miss pasaulis“ dalyvė, sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė, pilateso mokytoja Gretė Brokienė, modelių agentūros „Rūta Models“ savininkė ir vadovė Rūta Bartašiūtė, įvaizdžio stilistė Lietuvoje Simona Senkauskaitė ir kt.

Kaip teigė viena iš renginio organizatorių, modelių mokyklos „MPodiumas“ įkūrėja ir vadovė Aistė Volkova, tokie renginiai ne tik padeda atrasti savo geriausias puses, bet ir skatina tobulėti.

Konkurso metu dalyvių laukė dvi temos su skirtingomis užduotimis. Pirmasis pasirodymas ant scenos buvo kosmoso tematika, antrojo pasirodymo metu dalyvės turėjo pasipuošti vakarinėmis suknelėmis.

Nugalėtoja: „Grand Prix“ laimėtoja tapo trylikametė A. Meškauskaitė. / Organizatorių nuotr.

Atsakingas požiūris

Po pasirodymų buvo išrinkta viso konkurso nugalėtoja – „Grand Prix“ laimėtoja tapo trylikametė modelių mokyklos „MPodiumas“ mokinė, grupės „NeTobulos“ narė Augustė Meškauskaitė.

„Šiam konkursui skyriau labai daug dėmesio. Ypatinga konkurso vieta ir tema reikalavo išskirtinio pasiruošimo. Suknelę man siuvo nuostabi meistrė, o kosmoso drabužius dėliojome po detalę ir kūrėme pačios su mama. Visada labai kruopščiai apgalvojame įvaizdį iki smulkiausių detalių, kad palikčiau įspūdį komisijai, konkurso žiūrovams. Visada pasiruošiu taip, kad podiumu eičiau ir jausčiausi nugalėtoja, būtent taip ir jaučiausi šį kartą. „Veidrodėli, veidrodėli“ konkurse dalyvauju antrą kartą ir be proto džiaugiuosi jį laimėjusi. Man tai suteikia daug gerų emocijų, nuostabių įspūdžių, pasitikėjimo savimi. Tai yra didelis įvertinimas ir motyvacija tobulėti“, – emocijomis dalijosi nugalėtoja A. Meškauskaitė.

Organizatorių nuotr.

Vertino daugybę kriterijų

Konkurso metu buvo vertinamas dalyvių laisvumas scenoje, eisena, kontaktas su žiūrovu, kūrybiškumas ir temą atitinkanti apranga, estetinis suvokimas. Konkurse iš viso varžėsi 34 dalyvės, o susumavus visus vertinimo kriterijus, kiekvienoje amžiaus kategorijoje buvo išrinktos laimėtojos.

6–7 metų amžiaus kategorijoje laimėtoja tapo šešiametė Sintija Mazrimaitė. 8–9 metų amžiaus kategorijoje nugalėtojos titulas atiteko devynmetei Dorotėjai Budėnaitei. 9–11 metų amžiaus kategorijos laimėtoja buvo paskelbta vienuolikos metų Karolina Snitkaitė. 11–13 metų amžiaus kategorijos nugalėtojos vardą užsitikrino trylikametė Augustė Meškauskaitė. Vyriausioje, 13–16 metų kategorijoje pergalę iškovojo keturiolikmetė Margarita Martinaitytė.

Visos dalyvės buvo apdovanotos karūnomis, veidrodėliais su graviruotomis nominacijomis, diplomais ir rėmėjų įsteigtomis dovanomis, o pagrindiniu konkurso prizu tapo kosmetinis stalas su šviečiančiu veidrodžiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuo

Nuo portretas
Tada kaip py de ras tam leido dalyvauti moteru grozio konkursuose, o Miss pasalis kunkursa nupirko thailandietis py de ras tas, nuo tokiu konkursu vemti vercia, kas ten per moteru mentalitetas kurios sitaip zeminasi varzydamosis su pede de ras tais bleeeee... vemsiu.

Gal

Gal portretas
is3,14sdeti,o ne tobuleti?

Berta

 Berta portretas
tobulėti kuria kryptimi??
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių