Quantcast

„Tikri vyrai“: G. Savicko slaptasis moterų graudinimo ginklas

  • Teksto dydis:

Aktorių Giedrių Savicką esame įpratę matyti visuomet puikiai nusiteikusį ir apsiginklavusį šmaikščiais pasisakymais bet kurioje situacijoje. Visgi pagaliau jis išdrįso atskleisti ir kitą savo pusę. G. Savicko pasisakymas apie tai, ką jam reiškia ginti Lietuvą, sugraudino tokias žinomas moteris, kaip sporto žinių vedėja Gintarė Grikštaitė, atlikėja Nijolė Pareigytė, fotografė Jurga Anusauskienė.

„Žmonės, kariai, jie juk niekada nekovoja tik tam, kad ateitų ir pasišaudytų už kažkokios valstybės pinigus. Juk kovoji dėl kitų ramybės… Kai žmonės šneka, kad nereikia ginti tos Lietuvos, ką čia ginsi – tai ką darė žmonės Sausio 13-tą? Kam jie tada stovėjo? Tada išvis galim sakyti, kad nieko nereikia, sėdėkim, kiaušus krapštykim televizorių žiūrėdami ir mus apgins... Kas apgins? O kodel kitas turi rizikuoti gyvybe už kažkokį lietuvį?” – klausia G. Savickas.

Netikėtą aktoriaus atsivėrimą šįvakar galės išvysti ir LRT televizijos žiūrovai – jis ištars itin jautrų atsisveikinimą su projektu „Tikri vyrai“ (22.30 val.). Paaiškės ir tai, kas privertė vieną iš projekto lyderių, visų dalyvių numylėtinį, palikti Ruklos karinį poligoną nesulaukus finalinės užduoties.

„Kai supranti, kad Sausio 13-ąją žmonės žuvo eidami nuogi, be ginklų, be nieko, tiesiog stovėjo ta gyvatvore… Bet tikra gyvatvorė yra ir čia”, – pridūrė G. Savickas, rodydamas į savo kolegas, garsius Lietuvos žmones, kurie savo įprastus gyvenimus iškeitė į dviejų savaičių karinius mokymus. „O jei kas bandys paneigti tai dabar savo kiaušinių pasikrapštymu ir kažkokiu komentaru mūsų komentarų epochoje, tai apsišikit tada. Tikrai. Apsišikit stačiai stovėdami ir drebėdami”, – baigė savo emocingą kalbą G. Savickas.

Kodėl G. Savickui teko nutraukti savo dalyvavimą projekte „Tikri vyrai“ ir kaip į tai reagavo likę jo bendražygiai? Ar be vieno iš lyderių likusiems dalyviams pavyks susitvarkyti su finaline užduotimi? Visi atsakymai ir netikėti žinomų žmonių išgyvenimai – jau šįvakar, 22:30, LRT televizijos eteryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baidykliukas

Baidykliukas portretas
Aktorius su tokia "išvaizda" pasiekė labai daug
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių