Quantcast

Patarėjas: prezidentas – už progresyvumą didinant mokesčius gynybai

Grįžti į straipsnį

Anonimui

Anonimui portretas
Nejaugi dar neaišku?

Anonimas

Anonimas portretas
PREZIDENTE jei jus ir toliau bendrausite su landzbergiu klanu ir simonyte gyventojai uz jus nebalsuos patikek

asas

asas portretas
seimo lansberginiai vagys algas pasikele trigubai dabar kels PVM

Romas

Romas portretas
Šiaip, po teisybei, kuo daugiau žmogus uždirba, tuo didesnę sumą pinigų sumoka valstybei. Nebūkit naivūs su tuo progresiniu mokesčiu. Čia tik nedaugelis mokės tuos progresinius mokesčius, jeigu jie bus. Samdomų darbuotojų, kurie patektų į tą naują tvarką galima suskaičiuoti ,kaip sakoma, ant rankų pirštų. Dividendus ir didelius atlyginimus gauna įmonių savininkai. Nejau manote, kad jie kaip avinėliai sutiks mokėti didesnius mokesčius ? Sakykim, gauni tu 10 tūkst. ir tau jau veikia progresiniai mokesčiai. Susimažini sau iki 5, įdarbini ( gal ir fiktyviai ) žmoną, sunų dukrą ir pan. ir jimes tuos likusius 5 tūkst,. padalini. Ir visi moka kaip ir dabar. Jokių progresinių mokesčių nėra. Ir pinigų valstybė gaus dar mažiau, nes nuo kiekvieno, o ne nuo vieno mokesčiai bus skaičiuojami atsižvelgiant į minimalų atlyginimą.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar nevertėtų sekti Vokietijos pavyzdžiu ir gynybos mokestį koreguojant.Vis tik didelė valstybė ir moka tvarkytis.Nausėda perlenkia lazdą,jį reikia atšaldyti(kai kuriems tai buvo pritaikyta).

.

. portretas
tai durnam turetu but aisku. cia kaip kazkas sugalvojo cukru apmokestint. tai pagal tokia logika, jei kazkas maudosi milijonuose ir cukraus nevartoja, tai neprisides prie gynybos, o kazkoks darbininkas geriantis 5kis kart kava per diena su cukrum ir dirbdamas uz minimuma tures susimoket

Berniukas \\\\\.../////

Berniukas  \\\\\...///// portretas
Ar tai "prezidentas",tai Lietuvos dubkasys,karo kurstytojas,jis turi būti teisiamas.

dar

dar portretas
Anglijoje metiniai dividendai iki 1 tūkst. svarų neapmokestinami, po to mokestis progresiškai auga ir dideliems dividendams pasiekia 38,1 proc. Lietuvoje ir 1 tūkst eurų ir 10 milijonų eurų metinių dividendų apmokestinami tuo pačiu 15 proc. tarifu.

progesyvumas

progesyvumas portretas
Jei neklystu, berods Vokietijoje metinės pajamos iki 10 tūkst. eurų neapmokestinamos pajamų mokesčiu, pajamos nuo 10 iki 56 tūkst. per metus apmokestinamos 14 proc. ( Lietuvoje berods 20 proc.) GPM, pajamos virš 56 tūkst.- 42 proc. ( Lietuvoje berods 27 proc., bet virš tų pajamų nebereikia mokėti sodros) , metinės pajamos virš 260 tūkst.-45 proc.GPM( Lietuvoje berods 32 proc., bet nebereikia mokėti sodros). Manau, Lietuvoje per daug apmokestintos vidutinės pajamos ir per mažai- didelės pajamos.

Kažkodėl

Kažkodėl portretas
Netikiu

Galerijos

Daugiau straipsnių