Quantcast

T. Barštys: Lietuvoje darbo jėga per brangi

Grįžti į straipsnį

Cha cha, cia geras!

Cha cha, cia geras! portretas
Tai 3-ioje nuo dugno pagal atlyginimus ES salyje atlyginimai per dideli? Pasieskokite Vietname ar Bangladese, ponas Barsty,, tos "pigios darbo jego". Ir ne, bangladesiu cia veztis nereikia, geriau jau pats ten likite.

Blinda Vilkaviškis

Blinda Vilkaviškis portretas
buržujus prie sienos.

Va rašo

Va rašo portretas
kad Norvegijoj valytoja apie 3500 eurų per mėnesį uždirba: http://www.15min.lt/verslas/naujiena/karjera/norvegijoje-keitesi-minimalus-atlyginimas-kiek-gauna-valytojas-o-kiek-elektrikas-666-505689

kugjg

kugjg portretas
Tokius "verslininkus" reikia teisti. Kada valstybe ims purtyti tokius veikejus ir reikalaus moketi zmonems ne ta vargana minimuma?

ona

ona portretas
jAU 25 METUS Kalbama sudarykime verslui sąlygas, lengvatas... mokamas minimalus atlyginimas... o verslas vis kuriasi, plečiasi ne tik lietuvoje bet ir užsienyje kuriamos įmonės, filialai, o Jūs dirbkit už minimumą, išeitinės tik už 1-2 mėn., ......ir tikėkitės kad po 150 metų bus geriau ... uždirbsite jau du minimumus... bus nubraižytos lentelės su būsimais atlyginimais - galėsite džiaugtis.... o dabar verslas verslas verslas.. O kaip ten pas kaimynus ?????

Aušra

Aušra portretas
Prie Lietuvos sienų pakabinkime užrašą ,,Darbas mus išlaisvins" ir bus vienas didelis konclageris... Kaliniams mokėti nereikės, o darbą dirbs - p. Barštys galės džiaugtis - darbo jėga bus pigi :(

Matyt

Matyt portretas
Barsciui vieno malunsparnio per mazai .... Nesvarbu , kad daugybe zmoniu gyvena pusbadziu ir antisanitarinem salygom ....

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia liberalizouti darbo santykius ir PAKELTI algas.

na manau kad

na manau kad portretas
kiniecius nusamdyk.., dar brangiau bus

Klausimas:

Klausimas: portretas
Ar atpigtų Tautvydo miltai atpigus darbo jėgai Lietuvoje?

barnka

barnka portretas
jai normalei patikrintu darbo sauga uzdarytu nx ta lagery grudus.ten gruscikai ir vairuotojai kaip papa karlos varo.gruscikai po 70 tonu rankom kasdien sukrauna.zmogui valgyt reikia tai pahalina ir tyli.

Asta

Asta portretas
Dar vienas durnius atsirado. Tiek novogęs nuo darbo jėgos. Dar negana. Nu taip LT tokie ir likę - debilai.

Piktžolė - Sosnovskio barštis

Piktžolė - Sosnovskio barštis portretas
tai pretekstas pirkti tik "Malsenos" grūdų produkciją. Nepirkime "Kauno grūdų" produkcijos ir piktžolė pritrūks pinigėlių savo malūnsparniui.

gal jis durnas?

gal jis durnas? portretas
Jis bl ne barstys,o runkelis!

nenusišnekėk

nenusišnekėk portretas
baisu klausyti,tai išgyvenk kiauniau iš 300 pažiūrėsim ką į savo lėktuvą pilsi

Daunas

Daunas portretas
Tu kurva daune galva issiplauk.. padirtum uz 300 euru, sumoketum uz busta ir mokescius ir eitum i stoti ciulpt visiems, kad gaut dar 300 euru ant maisto ir kitu islaidu

kur

kur portretas
ne aišku afrikoj pigiau, fui šlykštu tokių pasisakymų net klausyti

che che

che che portretas
zinoma Barsciui per brangu. is ko jis vargsas sumokes, mes turetume dziaugtis, kad Barsciui dirbame ir galetume atlyginimo visai neimti. Kaip butu puiku

Vokietijoj

Vokietijoj portretas
kuras kainuoja beveik tiek pat, kiek pas mus. Elektra Norvegijoj pigesnė. Vidutinis atlyginimas Vokietijoj - 3000 eurų, Norvegijoj dar didesnis. Apie ką mes kalbam?

Nu jo

Nu jo portretas
Karbauskis-sumokėta 4,77% mokesčių nuo pajamų,Zuokaas-4,44% ,Guoga -2,88% nuo pajamų.Darbo vergai moka 43% MOKESČIŲ NUO PAJAMŲ.Tai kiek dar ponai oligarchai gali plėšt.Baudžiauninkai dirbo lažą 3 ar4 dienasd savaitėje,kitą laiką dirbo sau.Kuo mes blogesni už baudžiauninkus?

T

T portretas
Varto milijonus, o kalba kaip ubagas.

Cha

Cha portretas
Įdomu, ar tas ponulis norėtų, kad jo malūnsparnį būtų minimumą gaunantys darbininkai darę? Subirtų ore tarataika, ir pats atsirastų ten, kur jam priklauso. Ale ir priviso visokių sosnovskio barščių Lietuvoj!

tu apsimet,kad moki...

tu apsimet,kad moki... portretas
jie apsimeta,kad dyrba :)))

xi xi xi

xi xi xi portretas
uz tad ir emigracija didziausia es ane barstanosi :))))

a

a portretas
svarovskio kūriniai, ir ta "istatymų" kūryba veda į pražūtį.

Darbo jėga

Darbo jėga portretas
ženkliai per pigi! Jei jau liberalizuojamas socialinis modelis, tai atlyginimai turi didėti bent jau dvigubai!

Buras

Buras portretas
Pagal ką batvynis sprendžia, kad "europėjame" ? Gal pagal rusiškų keiksmažodžių kiekį viešosiose vietose ir eteryje ? Šiandien garsiai rusiškai keiktis viešumoje tapo norma. Mums iki europiečio gyvenimo normų taip pat toli, kaip baronui miunhauzenui virvinėmis kopėčiomis iki Mėnulio. Pe-rd-lesinis sūris ir blizganti gelda nieko bendro su "Europa" neturi.

ei!

ei! portretas
Nevarykite ant Barščio! :) Ne vien jam darbuotojai sraigtasparniui uždirbo,kartais ir Uspaskichą Barštys paskraidina! :))

Danute,

Danute, portretas
Manau gerai kad darbo jega brangi , nes minimas ponas nebutu "uzsidirbes "asmeniniam lektuvui.Bjauru visu kliedesiu klausyti, visos socialines pasalpos suzlugde Lietuva, kaimai dziaugiasi gave pasalpas, pasistengia , kad neturetu turto ir sau laimingai geria, pritruksta dasiduria padirbdami ka nors.

gruinius

gruinius portretas
Ne darbo jėga brangi, o pelno lūkesčiai per dideli mažai rinkai. Kai kurie darbdaviai turbūt norėtų, kad narbuotojai patys susimokėtų darbdaviui už galimybę dirbti.

reikia

reikia portretas
ponulis is afrikos ir kinijos prisives darbininku ir darbo jiega bus pigi juk reikia nusipirkti nuosava keleivini boinga

jis-teisus

jis-teisus portretas
p.Barštys negali įsigyti n-tojo vienetinio automobilio nes bjaurybei darbininkui reikia mokėti net minimumą

iš dalies

iš dalies portretas
Kad brangi,niekaip neišeina sutikti,bet kad darbdavių neefektyviai išnaudojama,tiesiogine to žodžio prasme,faktas kaip blynas.

orumas

orumas portretas
Tai taip išeina , kad nusipelnę gyveni oriai bus tik saujelė tautiečių? Norime gyventi oriai , uždirbti kaip kiti europiečiai ir nebijoti senatvės...Ar nesam to nusipelnę???

Tai

Tai portretas
Tai o šis pilietis sutinka mokėti tiek, kiek už analogišką darbą mūsų tautiečiams mokama JAV arba Anglijoje...

Pilietis

Pilietis portretas
Akivaizdu, kad siūlomas superliberalus socmodelis geriausiai įkūnija verslo magnatų interesus, gal tuomet reiktų jį įgyvendinti kartu su progresinių mokesčių įteisinimu, nes kol kas turtuoliai sumoka kelis procentus gyventojų pajamų mokesčių (konkrečiu atveju T.Barštys sumoka 16,77 proc.), kuomet absoliuti dauguma kitų valstybės piliečių sumoka po keliasdešimt - keista kad ši nelygybė p. Barščiui klausimų nekelia, nes daugumoje progresyvių ekonomiški išsivysčiusių šalių progresinių mokesčių sistema įteisinta, tai gal ir mums reikia modernizuotis, lygiuotis į europinį lygį? :)

kosmosas

kosmosas portretas
tai kiek suprantu dabar Barštys iš vis nelabai ka dirba,tai galėtų negauti atlyginimo,moka katino ašaras palyginus su kitom valstybėm ir dar nori nulupti,net gėda pasakyti draugam vokiečiams kad uždirbam 300 eurų kai ten minimumas 1000-juk mes Europos sąjunga,maisto kainas kelia,viskas brangsta,kiti tik valiutos ženkliuką konvertavo ir sėdi patenkinti...

ww

ww portretas
Ka jis cia tauskia tas Barstys apie darbo jegos branguma? Atlyginimai maziausi ES,o jam brangu? Tegul vaziuoja daryti biznio i ta pacia Amerika,kuria cia remiasi,tai kai mokes x4 didesni minimalu atlyginima,tada gales verkslenti! Islindo,kaip pilypas is kanapiu. Is ko cia tuos milijonus susikrove,jeigu ne is isnaudojamos darbo jegos,kuriai moka centus? Tokius i teisma patraukti,ivede,mat,cia vergove Lietuvoje,atsirado "karaliukas". Dumk i Amerika ir ten reguliuok,

mokekit

mokekit portretas
Mokekit atlyginimus kaip moka anglai, airiai ar norvegai, tai ir cia bus galima paart ir nereikes lakstyti po svetimus krastus, kad susikurti cia padoresni gyvenima. Moka "asaras" o nori kad butu "ariama" kaip uz padorius pinigus. Kaip mokama- taip ir ariama...

nusisneka

nusisneka portretas
Vidutinis atlyginimas leidzia prasimaitinti, apsisaugoti nuo lietaus ir nuvaziuoti i darba. Kuria dali panaikint???

brrr

brrr portretas
Barštys turbūt labai norėtų, kad apskritai būtų įteisinta vergija..

ol

ol portretas
Labai įdomu,kaip dirbdamas susikrovė turtus. Gal galėtų psidalinti patyrimu. Nes čia kaip belenktum nugarą, pasirodo mes brangi darbo jėga, nors už vergišką darbą gaunam bene mažiausiai ES.

As

As portretas
Manau Lietuvos žmonės ir čia tinkamai dirbtų, kaip kad jis sako mes dirbam svetur. Galbūt neveltui mes, lietuviai, svetur nesibaidom darbo ir galim taip sakant "paart" vardan geresnio gyvenimo? Jei Lietuvoj atlyginimai būtų tokie pat kaip Vokietijoj, Anglijoj, Airijoj tai mielu noru sutikčiau ir čia įdėt tiek pat pastangų vardan darbo, bet bent žinočiau, jog neveltui dirbu..

tiesiog

tiesiog portretas
gėda, kad tokie barščiai priklauso tai pačiai tautai, kad yra lietuviai... kas jų motinos,tėvai? Tegul barščių ir į jį panašių vaikai būna darbo jėga ir dirba jų kumetynuose. Tegul jų vaikai būna ,,tinkamai išnaudojami". Gėda.

Barsty

Barsty portretas
nepersk miltais.

gal jis Lietuvos karalium jau uzsimane tapti

gal jis Lietuvos karalium jau uzsimane tapti portretas
Kaip tokie zmones uzauga Lietuvoje kurie tik ir taikosi dar labiau nuskurdinti savo kaimyna.

tokie zmones ir zudo LIETUVA

tokie zmones ir zudo LIETUVA portretas
o tai sis zmogus manau be jokios sazines grauzimo jei galetu isstumtu lietuvius is lietuvos ir pripildytu lietuva dar pigesne darbo jega ( gal net nepilnameciu vaiku }is dar skurdesniu saliu negu Lietuva.

batvini

batvini portretas
tai pasikviesk orangutangų apmokytų ir dirbs tau už bananus

ironija

ironija portretas
o kodėl Barštys "neefektyviai išnaudoja" jam priklausantį NT, kuris miesto centre virsta griuvėsiais. Taigi, kiekvienam gudruoliui užtenka kvailumo :)

Greita ateitis neisvengiama

Greita ateitis neisvengiama portretas
Lietuva jau darosi brangi salis, darbo jega Lietuvoje akivaizdziai greitai ir stipriai brangs, o tokie tipo "verslininka"i, kurie nori, kad Lietuviai uz dyka dirbti priversti bus emigruoti su savo "verslais" i atsilikusias salis

NA NA

NA  NA portretas
labai gerai ,kad šitas " verslininkas " išsiviešino ,tai įrodo , kodėl dar lig šiol jie nebankrutuoja ,už kyšius prichvatizavę Lietuvos įmonęs ,dabar dar ir turi valstybės paramą , pusvelčiui samdo darbo jėgą ir vaidina "verslininkus " .greit galės samdyti pabėgėlius už maistą _____lietuviai , turėkit savigarbos ir nekraukit sukčiams turtų ,tai komunizmo liekanos ,,,,sėkmės ,kaip šauksi , taip atsilieps ,,,,

JO

JO portretas
"Darbo jėga" likusi nuo sovietmečio kaip "rabočeja syla "

Aksioma

Aksioma portretas
Galima sutikti, kad per brangi. Tuomet ką ponas Batvinis siūlo kaip išgyventi iš minimalios algos ? Galima tam žmogui mokėti ir 100 eurų per mėnesį, bet žmogus turėtų būti pavalgęs, susimokėjęs mokesčius ir pailsėjas vasarą Palangoje. Ką sugeba padaryti mūsų tautiečiai dirbdami Anglijoje ar Norvegijoje. Ponas Batvinis trokšta juodaodžių, bet ir jie už jo trokštamą mokėti atlyginimą Lietuvoje neišgyventų. O patys milijonieriai mokėti mokesčių vengia.

Siaip

Siaip portretas
Tas išsireiškimas "darbo jėga" kažkaip skamba nežmoniškai. Pas mus jau ne žmonės dirba, o darbo jėga, gal tuomet iš karto rašom, kad norim vergų. KAd viskas gerai, kad yra iš praeities ir dar gražinam vergovę.

ponui Milijonieriui

ponui Milijonieriui portretas
Žemiausios pensijos europoje, ka zmogus gaus senatveje, jai jam bus mokamas minimumas, ar vos keli eurai daugiau, Senatve bus baisi, vaistai ir lieka vos už buta. Tokia bus musu senatve pagal pona milijonieriu, kuris susikrove turtus per painius istatymus, kurie leido veltui isigyti turta, ir nemoketi už ji mokesciu.

Na, na

Na, na portretas
Norėtum, kad tau dirbtų veltui, ar ne?

Nuomone.

  Nuomone. portretas
Dar dristi sneketi.Prichvatizavai imone berniuku pagalba.Susikrocai teurtus zmoniu darbu.Dar mazai.Reikia dar lektuvu,laivu,milijonu.Mazai dar.Nebeturi visaigedos.

Galerijos

Daugiau straipsnių